Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 60χρονος μετά την απολογία του για τη γυναικοκτονία

Μεταφέρθηκε στα Δικαστήρια παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 60χρονος γυναικοκτόνος που δολοφόνησε την περασμένη Κυριακή (31/7) την 56χρονη Γεωργία στο Ρέθυμνο της Κρήτης, ένα έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας cretapost, ο 60χρονος έφθασε και σήμερα στα Δικαστήρια παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. Στην απολογία του επανέλαβε ότι η 56χρονη του επιτέθηκε πρώτη φραστικά και μάλιστα του πέταξε ένα πιάτο. «Θόλωσα. Δεν ξέρω τι έκανα», φέρεται να είπε συγκεκριμένα. Μάλιστα όπως είπε μετά το γάμο του παιδιού τους εκείνη έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από 16 ημέρες. Την ίδια ώρα τόνισε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να της κάνει κακό και ευχήθηκε να ήταν αυτός στη θέση της.

Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και θα οδηγηθεί στις φυλακές Αγυιάς.

 

Τρία φονικά τραύματα δέχθηκε το θύμα στο λαιμό

Σύμφωνα πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας, από τα στοιχεία που προκύπτουν από την νεκροψία νεκροτομή, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από τρεις μαχαιριές που δέχθηκε στο λαιμό. Η γυναίκα φέρει επίσης τραύματα στα άκρα, στην προσπάθεια της να προστατευθεί καθώς και μαχαιριές στην πλάτη.

Μετά τη δολοφονία ο 60χρονος έφυγε από το σπίτι. Ο ίδιος πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ανέφερε ότι σκότωσε την μητέρα του. Ο γιος πήγε στο σπίτι και είδε την μητέρα του ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας πως «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου».

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ