Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εκκένωση κτιρίου υπό κατάληψη στα Εξάρχεια - Προσήχθη δράστης απόπειρας βιασμού

«Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν άβατα», τονίζει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στους προσωπικούς λογαριασμούς του κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στην ειδική επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για εκκένωση κτιρίου υπό κατάληψη στην περιοχή των Εξαρχείων:

«Εκκένωση κατάληψης παράνομων μεταναστών από την ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια. Έχουν προσαχθεί 8 αλλοδαποί, ανάμεσα τους και ο φερόμενος ως δράστης απόπειρας βιασμού πριν από λίγες ημέρες στην ίδια περιοχή. Πουθενά στην Αττική, πουθενά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν άβατα. Βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό των πολιτών και συνεχίζουμε αποφασιστικά τις προσπάθειες για την ασφάλεια τους».

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έως τώρα έχουν προσαχθεί 8 αλλοδαποί (3 από Αίγυπτο, 2 από Παλαιστίνη 1 από Τυνησία, 1 από Συρία και 1 από Ιράκ), σε βάρος των οποίων πρόκειται να σχηματιστεί δικογραφία.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Φράκαρε ο Περιφερειακός – Τεράστια ταλαιπωρία για οδηγούς (ΧΑΡΤΗΣ)
Πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου – Αυξημένη κίνηση και μέσα στην πόλη
Θεσσαλονίκη: Φράκαρε ο Περιφερειακός – Τεράστια ταλαιπωρία για οδηγούς (ΧΑΡΤΗΣ)
Σήμερα στον Ανακριτή ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα
Για την επίθεση μέσα στην Βουλή σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου – Παραμένει κρατούμενος από χθες
Σήμερα στον Ανακριτή ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα