Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ιωάννινα: Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονη που έπεσε από τον 4ο (ΦΩΤΟ)

Τα σενάρια για το πώς βρέθηκε στο κενό - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ

Σοκ στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων έχει προκαλέσει η πτώση 17χρονης από μπαλκόνι 4ου ορόφου. Η άτυχη κοπέλα από τη Βουλγαρία, η οποία είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χατζηκώστα δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, περίπου πριν από τις 11 το βράδυ της Δευτέρας έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου επί της οδού Σουλίου στα Ιωάννινα.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Χατζηκώστα δίνει και αυτό τη δική του μάχη για να καταφέρει να κρατήσει την κοπέλα στη ζωή που φέρει βαρύτατα τραύματα.

ioannina_ptosi_mpalkoni_2.jpg

 

Πώς κατέληξε στο κενό η 17χρονη στα Ιωάννινα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Epirus-Tv-News, το κορίτσι που διαμένει σε Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων, είχε πάει το βράδυ το βράδυ της Δευτέρας μαζί με δύο φίλες της που διαμένουν κι εκείνες στην εν λόγω δομή, στο σπίτι ενός κοριτσιού επί της Σουλίου.

Σύμφωνα με το Epirus-Tv-News, από την μέχρι τώρα έρευνα της Αστυνομίας έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με την εκδοχή της απόπειρας αυτοκτονίας να είναι η πιο πιθανή, η έρευνα ωστόσο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όσο για τις φίλες του κοριτσιού, όπως είναι λογικό, είναι σοκαρισμένες από το χθεσινό συμβάν, ωστόσο δεν έχουν πάψει να ελπίζουν πως η 17χρονη θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

eurojackpot
Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα

Ήρθε και στην χώρα μας για να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα! Το Eurojackpot με τα τεράστια έπαθλα ξεκίνησε και στην Ελλάδα,...

Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα