Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε ύφεση η φωτιά στη Σαμοθράκη

Επιχειρούν από αέρος δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη

Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί σε δασική έκταση στην περιοχή Πηγές Γριάς Βάθρας Πρίνος Σαμοθράκης

Στο σημείο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων συμπεριλαμβανόμενων και 11 πυροσβεστών που μετέβηκαν ακτοπλοϊκώς από Αλεξανδρούπολη καθώς και τέσσερα (4) οχήματα ενώ υπάρχει συνδρομή από πεζοπόρο τμήμα του Ελληνικού Στρατού που αποτελείται από 10 στελέχη καθώς και εθελοντές πυροσβέστες.

Πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα και συγκεκριμένα 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα νωρίτερα πραγματοποιούσαν συνεχείς ρίψεις νερού.

Μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμος είπε ότι διαπιστώθηκε μια εστία, η οποία εκτεινοταν στα περίπου 200 μέτρα, μέσα στο καταπράσινο δάσος. Μάχη έδιναν οι εναέριες δυνάμεις γιατί δεν υπάρχει πρόσβαση στο σημείο. «Ευελπιστούμε μέχρι το απόγευμα να την περιορίσουμε. Γίνονται συνεχείς προσπάθειες.»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Να υιοθετήσει ο Μητσοτάκης την πρόταση για άρση της ασυλίας του Καραμανλή
«Τι πρέπει να συμβεί για να συγκινηθεί ο κ. Μητσοτάκης; Πόσα “γιατί” και πόσες υπογραφές χρειάζονται για να αναλογιστεί τις ευθύνες του;»
ΣΥΡΙΖΑ: Να υιοθετήσει ο Μητσοτάκης την πρόταση για άρση της ασυλίας του Καραμανλή
Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι
Η αστυνομία επιχείρησε να σταματήσει πορείες και σποραδικά επεισόδια από χθες το πρωί σε διάφορα σημεία στο Μπουένος Αϊρες
Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι