Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόλος: Ελεύθερος άνδρας που απείλησε τη σύντροφό του – Τρέμει από φόβο η 26χρονη

«Την επόμενη φορά θα κάνετε θέμα την δολοφονία μου» , λέει το θύμα της επίθεσης

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και δυο μηνών, με τριετή αναστολή και εφέσιμη, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 36χρονος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει την 26χρονη σύντροφό του με κατσαβίδι, μπροστά τα έντρομα μάτια του 5χρονου παιδιού τους.

Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο συνήγορός του ζήτησε να του επιβληθούν περιοριστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει την 26χρονη. Το δικαστήριο απέρριψε την πρόταση, κάνοντας την 26χρονη να ξεσπάσει σε κλάματα, φωνάζοντας “εμένα, ποιος θα με προστατεύσει τώρα που θα έρθει στο σπίτι μου και θα κάνει ξανά φασαρίες ή που μπορεί να με σκοτώσει;”.

Η 26χρονη Κ.Π. μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας ότι “την επόμενη φορά θα κάνετε θέμα την δολοφονία μου”. Η ίδια ανέφερε ότι δεν είχε χρήματα μέχρι τώρα για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και ότι ξεκίνησε να δουλεύει μόλις πριν 3 εβδομάδες. Όπως είπε, ο καβγάς της περασμένης Κυριακής αφορούσε τα χρήματα που δεν της έδινε για να ψωνίσει από γειτονικό μίνι μάρκετ, ώστε να ετοιμάσει κάποιο φαγητό.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του δεν παραδέχθηκε ότι της επιτέθηκε με κατσαβίδι, αλλά το είχε στα χέρια του για να επισκευάσει κάποια βλάβη στο σπίτι. Τα δε χτυπήματα και ο τραυματισμός της 26χρονης “προήλθαν, αφότου της πέταξε ένα μπουκάλι, γλίστρησε και έπεσε”.

Ο συνήγορος του 36χρονος Γιώργος Βελισιώτης, δικηγόρος Αθηνών, σε δήλωσή του υποστήριξε ότι επρόκειτο για συνηθισμένο καβγά ανάμεσα σε ζευγάρια και ότι δεν έχουν λάβει χώρα γεγονότα απειλής και επίθεσης με κατσαβίδι.

Πηγή: genonota.news

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Οι Angelus Novus ανεβάζουν το «Προς Μενοικέα μια παυσίλυπος κωμωδία»
Μετά το πολυσυζητημένο "Luna", ετοιμάζουν μια παράσταση που διαδραματίζεται σε ένα θεραπευτήριο για ψυχικά νοσούντες, και έχει θέμα την ψυχική υγεία...
Θεσσαλονίκη: Οι Angelus Novus ανεβάζουν το «Προς Μενοικέα μια παυσίλυπος κωμωδία»