Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μεσσήνη: Παραμόνευε στο σκοτάδι για να της πετάξει υδροχλωρικό οξύ

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρό τραυματισμό στο μάτι και κινδυνεύει να χάσει την όρασή της

Με σοβαρό τραυματισμό στο μάτι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας η γυναίκα που δέχτηκε χθες επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της. Η 49χρονη που είναι υπάλληλος καθαριστηρίου στην Ανάληψη του δήμου Μεσσήνης δέχτηκε την επίθεση τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Από την πρώτη στιγμή ο δράστης αναζητήθηκε στο περιβάλλον της γυναίκας και προσήχθη ένας άνδρας 50 ετών, ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αγόρασε άκουα φόρτε (υδροχλωρικό οξύ) από το σούπερ μάρκετ, ενώ με την 49χρονη είχαν και οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, ο άνδρας παραφύλαγε στο σκοτάδι το θύμα και όταν αυτή στις 4 το πρωί πήγε για να ανοίξει το καθαριστήριο, την αιφνιδίασε.

Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν εξαρχής το ενδεχόμενο ληστείας, όπως και η επίθεση να σχετίζεται με εργασιακές διαφορές ή με την επιχείρηση και όλα συνέκλιναν σε προσωπικά κίνητρα του δράστη. Ο κουκουλοφόρος, με ένα πανί ποτισμένο στο ίδιο υγρό με αυτό που προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο της γυναίκας, προσπάθησε να της κλείσει το στόμα για να μην φωνάξει.

Αυτή αντιστάθηκε όσο μπορούσε, αλλά ο κουκουλοφόρος κατάφερε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο, πριν τραπεί σε φυγή.

Από τα τραύματά της, το πιο σοβαρό είναι στο ένα μάτι, καθώς το υγρό της προκάλεσε χημικό έγκαυμα. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να έχει πάθει μόνιμη ζημιά στο μάτι της και να μην ανακτήσει την όρασή της.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Τρόμαξα τόσο πολύ, νιώθω ότι με έχουν καταραστεί» σχολιάζουν για ταινία του Netflix
Όσοι δε κατάφεραν να παρακολουθήσουν την ταινία μέχρι το τέλος, σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι νιώθουν πλέον καταραμένοι
«Τρόμαξα τόσο πολύ, νιώθω ότι με έχουν καταραστεί» σχολιάζουν για ταινία του Netflix
georganti
Μαριάννα Γεωργαντή: Συγκινήθηκε με την έκπληξη για τα γενέθλιά της (VIDEO)
Ο πατέρας της Μαριάννας Γεωργαντή, Μιχάλης, της έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα, το οποίο ακούστηκε στον «αέρα», με την ίδια να ξεσπά σε λυγμούς
Μαριάννα Γεωργαντή: Συγκινήθηκε με την έκπληξη για τα γενέθλιά της (VIDEO)