Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Είμαι ο πιο νευρικός» έλεγε ο δράστης (VIDEO)

Στη δημοσιότητα ένα από τα τελευταία video της άτυχης Νικολέτας και του Πακιστανού συντρόφου

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα από τελευταία βίντεο της άτυχης Νικολέτας και του Πακιστανού συντρόφου της που τη δολοφόνησε μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Το βίντεο παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και σε αυτό αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές της σχέσης της 17χρονης με τον 22χρονο Πακιστανό καθώς οι δυο τους φαίνονται να παίζουν γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι των 10 ερωτήσεων που είναι γνωστό στο TikTok.

Η άτυχη Νικολέτα στέκεται δίπλα στον συλληφθέντα Πακιστανό, και φαίνεται να παραδέχεται ότι η ίδια έκανε τις περισσότερες υποχωρήσεις στην σχέση τους ενώ πιο δύσκολα συγγνώμη ζητούσε ο 22χρονος. Μάλιστα στην ερώτηση «ποιος είναι ο πιο νευρικός» ο 22χρονος κατηγορούμενος δείχνει τον εαυτό του κάτι που κάνει και η Νικολέτα.

 

Σήμερα στον Κορυδαλλό ο Πακιστανός - Η κατάθεση του φίλου του

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού ο 22χρονος Πακιστανός Manasif Ashan (Sani), ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 17χρονης Νικολέττας, ο οποίος πέρασε ακόμα ένα βράδυ στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μεταγωγή του στο Σωφρονιστικό κατάστημα καθυστέρησε καθώς υπήρχε εντολή για λήψη DNA του.

Εφόσον περάσει το κατώφλι των φυλακών, θα μπει σε καραντίνα και εν συνεχεία θα περάσει από την καθιερωμένη συνέντευξη προκειμένου να αποφασιστεί σε ποια πτέρυγα θα κρατηθεί αλλά και να υποβάλει τα όποια του αιτήματα.

 

Ο Πακιστανός ζήτησε τη βοήθεια φίλων του για να διαφύγει

Την ίδια ώρα, βοήθεια φέρεται να ζητούσε ο 22χρονος, για να μπορέσει να διαφύγει έπειτα από το στυγερό του έγκλημα, από συγγενείς και φίλους. Χαρακτηριστική είναι η κατάθεση του 31χρονου Ali, φίλου του, επίσης από το Πακιστάν, με τον οποίο γνωρίστηκε πριν από δύο χρόνια περίπου στο Περιστέρι.

 

Η κατάθεση φίλου του δολοφόνου

«Χθες το μεσημέρι γύρω στις 15.00 με πήρε τηλέφωνο ο Sani και μου ζήτησε να τον πάω με το μηχανάκι στο σταθμό Λαρίσης για να βγάλει εισιτήρια για να φύγει για Θεσσαλονίκη. Εγώ του είπα ότι έχει πολύ ήλιο και δεν θα βγω, ακόμα του είπα ότι θέλω να πάω το μηχανάκι μου σε ένα συνεργείο στη Νίκαια για να το φτιάξω και δεν μπορούσα να τον πάω. Τότε αυτός μου είπε περίπου 15 λεπτά πριν τελειώσω να τον πάρω τηλέφωνο για να πάει στο σπίτι μου να τον πάρω με το μηχανάκι μου να τον πάω στο σταθμό Λαρίσης για να φύγει. Το μηχανάκι που έχω είναι μάρκας Suzuki, χρώματος μπλε και έχει αριθμό πινακίδας…. και είναι στο όνομα ενός άλλου παιδιού που μένει στον Ταύρο. Περίπου στις 17.05 με πήρε ξανά τηλέφωνο ο Sani για να πάω να τον πάρω. Επειδή εγώ ήμουν ήδη στο συνεργείο του είπα ότι δεν μπορούσα. Εγώ γύρισα σπίτι μου αλλά δεν θυμάμαι μετά από πόση ώρα ακριβώς».

Στη συνέχεια της κατάθεσης του υποστήριξε ότι ο 22χρονος, είχε περάσει τελικά μόνος του από το σπίτι και είχε αφήσει έναν σάκο και μια βαλίτσα, ζητώντας του να του πάει τα πράγματα στο σταθμό Λαρίσης γρήγορα καθώς το τρένο θα έφευγε σύντομα. «Στις 18.10 με πήρε τηλέφωνο ξανά ο Sani και μου είπε ότι είχε αφήσει μία βαλίτσα και έναν σάκο με ρούχα στο σπίτι μου μέσα στην αυλή και ότι ήθελε να βάλω τα ρούχα από τη βαλίτσα στον σάκο και να το πάρω και να ον πάω να του τον δώσω στον σταθμό γιατί είχε πάει εκεί και σε 10 λεπτά θα έφευγε το τρένο. Δεν ξέρω πώς είχε πάει ο Sani στον σταθμό. Εγώ έκανα αυτό που μου είπε. Πήρα τον σάκο και τον πήγα με το μηχανάκι μου στο σταθμό Λαρίσης. Στο σταθμό πήγα μαζί με ένα άλλο παιδί που μένουμε στο ίδιο σπίτι, ο Χαρουν. Εκεί φτάσαμε μετά από περίπου από 15-20 λεπτά. Μόλις φτάσαμε έξω από το σταθμό είδα τον Sani που με περίμενε μπροστά από το σταθμό και μόλις με είδε ήρθε κοντά και του έδωσα τον σάκο. Ο σάκος είχε διάφορα πράγματα. Ο Χαρουν δεν μίλησε καθόλου με τον Sani. Εγώ τον ρώτησα γιατί ήθελε να φύγει για Θεσσαλονίκη και ο Sani μου είπε ότι ο πατέρας του, του πρότεινε να πάει στην Ιταλία να δουλέψει γιατί τα πράγματα εκεί ήταν καλύτερα και θα μπορούσε να βρει καλύτερη δουλειά από εδώ στην Ελλάδα. Στην Ιταλία, μου είπε ότι θα πήγαινε με τα πόδια μέσα από τα σύνορα. Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση αφού ο Sani και τον προηγούμενο καιρό μου είχε πει ότι σκεφτόταν να πάει στην Ιταλία για δουλειά. Πολλά παιδιά από το Πακιστάν έχουν φύγει για Ιταλία τον προηγούμενο καιρό. Δεν τον ρώτησα παραπάνω πράγματα ή αν είχε γίνει κάτι. Ούτε τι θα έκανε με την κοπέλα που είχε εδώ στην Ελλάδα τον ρώτησα. Δεν είχαμε τόσο καλές σχέσεις για να έχω θάρρος να τον ρωτήσω κάτι τέτοιο. Εγώ του άφησα τον σάκο και έφυγα. Ο Sani ήταν μόνος του στο σταθμό και αν θυμάμαι καλά φορούσε ένα καφέ κοντομάνικο πουκάμισο, ένα μαύρο παντελόνι και μαύρα γυαλιά ηλίου και κρατούσε μια πλαστική σακούλα που είχε μέσα χυμό και κρουασάν».

Ενώπιον των αρχών ο 31χρονος περιέγραψε τις φιλικές σχέσεις που είχε με τον 22χρονο, αλλά και ότι είχε επισκεφθεί το σπίτι της Νικολέτας κάποιες φορές που οι δικοί της έλειπαν στη Θεσσαλονίκη.

«Ο Sani λοιπόν είναι και αυτός από το Πακιστάν και τον γνώρισα τυχαία πριν 2 χρόνια περίπου σε μια πλατεία κοντά στο σπίτι μου στο Περιστέρι. Από τότε γνωριστήκαμε, αρχίσαμε να έχουμε σχέσεις και να κάνουμε παρέα. Εγώ άρχισα να κάνω παρέα με τον Sani, αλλά περισσότερο έκανα παρέα μα τον αδερφό του. Καμία φορά ο Sani ερχόταν στο σπίτι μου και καθόμασταν μαζί και με άλλα παιδιά από το Πακιστάν και κάναμε παρέα. Ο Sani έπινε συχνά χασίς. Καμία φορά έκανα και εγώ χασίς μαζί με τον Sani. Ο Sani έμενε και αυτός στο Περιστέρι στην οδό … μαζί με τον αδερφό του και την οικογένεια του αδερφού του. Στο ίδιο σπίτι μένουν επίσης και ένας θείος και ένας ξάδερφος του Sani. Εμένα όπως σας είπα και πριν με είχε πιάσει η Αστυνομία και είχα μείνει μέσα στο κέντρο κράτησης στην Κόρινθο. Όταν βγήκα πριν κάποιους μήνες έμαθα ότι ο Sani είχε φύγει από εκείνο το σπίτι και έμενε στο σπίτι μιας κοπέλας με την οποία είχε σχέση. Την κοπέλα την γνώριζα μόνο φατσικά αλλά το όνομα της δεν το θυμάμαι να σας το πω. Εμείς τη φωνάζαμε «μότο», που στη γλώσσα μας σημαίνει «παχουλή». Στο σπίτι της κοπέλας είχαμε πάει 2-3 φορές για επίσκεψη μαζί με τον Σάνι όταν έλειπε η οικογένεια της κοπέλας στη Θεσσαλονίκη».

Ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης ανέφερε πως αναμένονται νέες διώξεις για την υπόθεση δολοφονίας της νεαρής κοπέλας. Μιλώντας στο Iefimerida ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δήλωσε: «Το ανθρωπόμορφο τέρας που στέρησε την ζωή από την δεκαεπτάχρονη άτυχη Νικολέττα … λογοδότησε ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και κρίθηκε προφυλακιστέος για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η ποινή που ο νόμος τιμωρεί το ειδεχθέστατο έγκλημα της ανθρωποκτονίας είναι μόνο η ισόβια κάθειρξη. Εγώ ως πληρεξούσιος δικηγόρος εξουσιοδοτήθηκα από τον πατέρα του θύματος για να υποστηρίξω την κατηγορία , αλλά ιδίως για να μην καταλογιστεί κανενός είδους ελαφρυντικό».

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη