Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φονικό στην Άρτα: Πώς ξέσπασε ο καβγάς που οδήγησε σε δολοφονία – Τα νέα στοιχεία

Ο 29χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος του πεθερού του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Τετάρτη για να απολογηθεί

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας στην Άρτα και αναφορικά με το τι προηγήθηκε αυτής.

Ο 29χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος του πεθερού του αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Τετάρτη προκειμένου να απολογηθεί. Την ίδια ώρα όμως έρχονται στο φως νέα στοιχεία σχετικά με τον διάλογο που προηγήθηκε μεταξύ του δράστη και της πρώην συζύγου του, στην αυλή του σπιτιού, όταν ο δράστης πήγε να δει το παιδί του έχοντας μαζί του και το όπλο με το οποίο σκότωσε το πεθερό του.

Ο καβγάς που οδήγησε στο δολοφονία του πρώην πεθερού στο Αστροχώρι Άρτας


Σύμφωνα με την τηλεόραση του STAR, το ζευγάρι πήρε συναινετικό διαζύγιο στις 2 Αυγούστου και είχε συμφωνηθεί να βλέπει το παιδί ο 29χρονος κάθε Τρίτη και Πέμπτη είτε σε δωμάτιο του σπιτιού στο Αστροχώρι Άρτας είτε στην αυλή. Μάλιστα, υπήρχε και όρος να μην είναι παρών ο πρώην πεθερός του στις συναντήσεις αυτές.

Την ημέρα, λοιπόν, της δολοφονίας, ο 29χρονος πήγε στο σπίτι χωρίς να έχει ειδοποιήσει για την ώρα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας καβγάς μεταξύ τους. Ζήτησε να δει το παιδί κι εκείνη τον ρώτησε: «Γιατί δεν ειδοποίησες για την ώρα που θα ερχόσουν;»

Ο δράστης αντέδρασε έντονα στην ερώτηση και τότε ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Τότε, βγήκε ο πεθερός του, με τον 29χρονο να πηγαίνει στο αυτοκίνητο για να πάρει το όπλο του.

Η πρώην σύζυγός του αναφέρει τα εξής στην κατάθεσή της για τη στιγμή της δολοφονίας: «Πήγε να με χτυπήσει με το όπλο και μπήκε μπροστά ο πατέρας μου». Βέβαια, ο 29χρονος επιμένει πως δεν πυροβόλησε εναντίον της.

Το ερώτημα, ωστόσο, που προκύπτει είναι το γιατί, ενώ είχε πάει να επισκεφθεί το παιδί του, έχει μαζί του όπλο. Σε αυτό θα κληθεί να απαντήσει στον ανακριτή, όπως επίσης και το που και γιατί το πέταξε στη συνέχεια.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Με αύξηση - ρεκόρ σε θεατές και επισκέπτες ολοκληρώθηκε το 26ο ΦΝΘ
Φέτος πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 300 προβολές σε φυσικούς χώρους και προβλήθηκαν 250 ντοκιμαντέρ μεγάλου και μικρού μήκους
Θεσσαλονίκη: Με αύξηση - ρεκόρ σε θεατές και επισκέπτες ολοκληρώθηκε το 26ο ΦΝΘ
eurojackpot
Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα

Ήρθε και στην χώρα μας για να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα! Το Eurojackpot με τα τεράστια έπαθλα ξεκίνησε και στην Ελλάδα,...

Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα