Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Ελεύθεροι οι γονείς της 8χρονης που πέθανε από θερμοπληξία

Αφέθηκαν με περιοριστικούς όρους - Τι υποστήριξαν κατά την απολογία τους

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι γονείς του 8χρονου κοριτσιού που βρήκε τραγικό θάνατο όταν εγκλωβίστηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο του παππού της σε καταυλισμό Ρομά στο Χαλάνδρι.

Οι γονείς του κοριτσιού συνελήφθησαν με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου και το πρωί οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο τους Γιάννα Παναγοπούλου, η μητέρα του άτυχου κοριτσιού υποστήριξε ότι δεν κατάλαβε πως το παιδάκι έλειπε επειδή μαγείρευε και άρχισε να το αναζητεί την ώρα του φαγητού, καθώς το φώναζε, αλλά εκείνο δεν απαντούσε.

Στη συνέχεια, όπως υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι, άρχισαν να αναζητούν μαζί με άλλους Ρομά το κοριτσάκι και τελικά το εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο παλιό αυτοκίνητο, το οποίο δεν άνοιγε και έτσι αναγκάστηκαν να σπάσουν το παράθυρο για να απεγκλωβίσουν την 8χρονη και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Μετά την απολογία τους στον πατέρα επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου, ενώ στη μητέρα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε ΑΤ.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά
Η δημοτική αρχή πρόσφερε στους παρευρισκόμενους παραδοσιακή φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα και κρασί, ενώ επίσης, μοιράστηκαν εκατοντάδες...
Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά