Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάτρα: Έχει να πάει στη δουλειά της… 4 χρόνια – Πληρώνεται το μισθό της κανονικά

Σάλο έχει προκαλέσει σε νοσοκομείο της Πάτρας η αποκάλυψη ότι μια εργαζόμενη έχει να εμφανιστεί 4 χρόνια

Έντονο προβληματισμό προκαλεί η υπόθεση υπαλλήλου σε νοσοκομείο της Πάτρας που ενώ είχε να εμφανιστεί στο πόστο της... τέσσερα ολόκληρα χρόνια, λάμβανε κανονικά μισθό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», το θέμα άρχισε να παρατηρείται το 2018, οπότε η γυναίκα δεν προσερχόταν στη δουλειά της. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας τελείωσαν οι άδειες που δικαιούτο και έπρεπε να επιστρέψει στην υπηρεσία της.

Με ένα δικό της τρόπο, όμως, κάλυπτε την απουσία της. Στη συνέχεια, με το πρόσχημα του κορωνοϊού, δεν βρισκόταν ποτέ στην εργασία της. Ωστόσο, τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στον μισθό της καταβάλλονταν κανονικά στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Η καταγγελία, που έγινε στην εφημερίδα «Π», αναφέρει πως η συγκεκριμένη υπάλληλος λαμβάνει κάθε μήνα μαζί με τον μισθό της και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ως αιτιολογία για τις αναρρωτικές είναι το πρόβλημα της όρασης που αντιμετωπίζει. Η γυναίκα κατάφερε δε και παρακολουθεί και πανεπιστημιακή σχολή, όμως εκεί πηγαίνει στα υποχρεωτικά μαθήματά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη