Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έρχεται δωρεάν η συνδρομητική τηλεόραση ΕΟΝ για μία εβδομάδα – Τι πρέπει να κάνετε

Δωρεάν πρόσβαση σε συνδρομητικά κανάλια θα έχουν όλοι οι τηλεθεατές για μια εβδομάδα

Εντελώς δωρεάν για όλους θα είναι το eon tv από τις 23/8 ως και στις 29/8 σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της πλατφόρμας. Ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει να εγγραφεί στη προσφορά.

Τι πρέπει να κάνετε

  1. Αρχικά συμπληρώνουμε το όνομα και το επίθετό μας, στη συνέχεια δίνουμε το email μας καθώς και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου και αποδεχόμαστε τους όρους, ενώ τέλος πιέζουμε το Ενεργοποίηση.Στη συνέχεια θα λάβουμε το εξής μήνυμα:
  2. Το username και το password θα σταλούν στη διεύθυνση email και στο κινητό που δήλωσες στη φόρμα συμμετοχής και δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής τους.
  3. Στο email που θα λάβεις περιλαμβάνονται και οι οδηγίες εγκατάστασης της ΕΟΝ σε όποια συσκευή επιλέξεις

Πώς βλέπω;

SMART TV

Για θέαση μέσω Smart TV, μπες στην παρακάτω σελίδα (θα το έχει το link το email σου) κατέβασε το EON TV app, επίλεξε πάροχο ΕΟΝ Greece και πληκτρολόγησε τον κωδικό ενεργοποίησης που θα εμφανιστεί στην οθόνη της Smart TV σου.

SMARTPHONE/TABLET

Για θέαση μέσω tablet ή smartphone, κατέβασε το EON TV app από το Google Play Store ή το iOS App Store, επίλεξε γλώσσα και πάροχο ΕΟΝ Greece, και στη συνέχεια πληκτρολόγησε το username και το password που έλαβες.

PC/Mac

Για θέαση μέσω PC/Mac, μπες στο eon.tv/login, επίλεξε γλώσσα και πάροχο ΕΟΝ Greece και στη συνέχεια πληκτρολόγησε το username και το password που έλαβες.

Η πρόσβαση στην ΕΟΝ είναι εφικτή μέσω Smart TV, PC/Mac, tablet ή smartphone. Πληροφορίες για τις συμβατές συσκευές θα βρεις εδώ.

Διευκρινίσεις

  • Η πρόσβαση στην ΕΟΝ είναι εφικτή μέσω Smart TV, PC/Mac, tablet ή smartphone.
  • Μπορείς να εγκαταστήσεις την EON TV app σε μέχρι 3 φορητές συσκευές, αλλά δεν μπορείς να παρακολουθείς ταυτόχρονα σε περισσότερες από 1 συσκευές. Αντίστοιχα, αν συνδεθείς μέσω PC/Mac από διαφορετικούς browsers της ίδιας συσκευής, θα δεσμευθεί 1 επιπλέον θέση από τις 3 διαθέσιμες.
  • Δεν είναι εφικτή η ανανέωση συσκευών για τη συγκεκριμένη ενέργεια.
  • Το προεπιλεγμένο PIN για τον λογαριασμό σου είναι το 1234. Με το PIN μπορείς, εφόσον θελήσεις, να διαχειριστείς διαφορετικά προφίλ και να ορίσεις τα επίπεδα γονικού ελέγχου.
  • H περίοδος δωρεάν θέασης του αθλητικού προγράμματος της ΕΟΝ ξεκινά την Τρίτη 23/8 στις 09:00 και λήγει τη Δευτέρα 29/8 στις 23:59.
  • Μετά τη λήξη της συγκεκριμένης περιόδου, ο κωδικός σύνδεσης στην ΕΟΝ δεν θα ισχύει.

Η ενέργεια απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ