Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εκτέλεση στα Πετράλωνα: Αντίποινα «βλέπουν» οι αρχές

Το θύμα είναι Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής και έχει σημανθεί από τις ελληνικές αρχές με τουλάχιστον τρία διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών είναι σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το πιθανότερο σενάριο στη μαφιόζικη εκτέλεση με 14 σφαίρες στα Πετράλωνα στην οδό Αλκμήνης 107, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το θύμα είναι Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής και έχει σημανθεί από τις ελληνικές αρχές με τουλάχιστον τρία διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας και ηλικίες από 20 έως 30 χρόνων. Έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών και συγκεκριμένα για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ενδεχομένως να πρόκειται για αντίποινα για τη διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας στην πλατεία Βάθης. Δεν αποκλείεται το θύμα να ήταν είτε ο δράστης της εν λόγω επίθεσης είτε ο εντολέας της.

Οι εκτελεστές εκτιμάται πως ήταν τουλάχιστον δύο και είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα τους. Πυροβόλησαν τουλάχιστον 14 φορές με πιστόλι των 9 χιλιοστών. Πέντε από τις σφαίρες τον έπληξαν στο στήθος και στο κεφάλι.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το θύμα δεν φορούσε μπλούζα αλλά μόνο ένα τζιν παντελόνι και λευκά παπούτσια. Δίπλα βρέθηκαν ένα κινητό ένας φορτιστής και 5.000 ευρώ.

Η αστυνομία αναζητεί υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται στη γύρω περιοχή.

Πηγή: skai

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ