Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόλος: Κλώτσησε και πέταξε κάτω από μηχανάκι την πρώην σύντροφό του

Δικάζεται σήμερα ένας 36χρονος για περιστατικό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου

Σήμερα θα δικαστεί στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου ένας 36χρονος, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου συνάντησε τυχαία την πρώην σύντροφό του στην οδό Λ. Ειρήνης με Βενιζέλου, στη Ν. Ιωνία Βόλου την κλώτσησε, την πέταξε κάτω με το μηχανάκι που οδηγούσε και τη χτύπησε, ενώ της έσπασε το φανάρι του ποδηλάτου της.

Ο 36χρονος κατηγορείται για βία, απειλή και εξύβριση χθες οδηγήθηκε στα Δικαστήρια, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται ότι άσκησε βία στην πρώην σύντροφό του και λέει πως όλα είναι ψέματα.

Κατηγορούμενος και παθούσα νωρίτερα του επεισοδίου είχαν ραντεβού με αφορμή οικονομική διαφορά που έχουν. Η 26χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, καθυστέρησε στο ραντεβού και όταν τελικά πήγε ο κατηγορούμενος είχε φύγει. Τελικά συναντήθηκε μαζί του τυχαία στον δρόμο, όμως ο 36χρονος καταγγέλλεται ότι ήταν εκτός εαυτού.

Μετά την αναβολή, το δικαστήριο διατήρησε την κράτησή του και ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε πίσω στα κρατητήρια.

Πηγή: www.magnesianews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους