Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Home Sweet Home: Κορυφαίος διαγωνισμός της ΖeniΘ - Συνεχίζεται με ένα ακόμα σπίτι

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός που έχει γίνει ποτέ στην αγορά ενέργειας στην Ελλάδα συνεχίζεται και δίνει δώρο ένα ακόμα σπίτι αλλά και πλούσια δώρα

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το Home Sweet Home, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στον ελληνικό ενεργειακό κλάδο και προσφέρει ένα ακόμα νέο ενεργειακό σπίτι και πολλά πλούσια δώρα.

Τον περασμένο Μάρτιο πραγματοποιήθηκε, στο κεντρικό κατάστημα της ZeniΘ στην Αθήνα, η κλήρωση για την πρώτη φάση του διαγωνισμού. Τυχερή νικήτρια αναδείχθηκε η Ελπινίκη Βασιλοπούλου, η οποία επέλεξε το σπίτι που κέρδισε να είναι στη Λάρισα. Η κλήρωση μεταδόθηκε μέσω Facebook live από τη σελίδα της εταιρείας, με οικοδεσπότες τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας Δημήτρη Μακαλιά και Αντιγόνη Ψυχράμη ενώ παρόντες ήταν ο CEO της εταιρείας Fulvio Siotto αλλά και ο Εμπορικός Διευθυντής της ZeniΘ Μάνος Εξαρχουλάκος. Παράλληλα, 280 επιπλέον τυχεροί κέρδισαν πλούσια δώρα στις μηνιαίες κληρώσεις.

Η ZeniΘ παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, προσφέροντάς τους το καλύτερο δυνατό, μέσω των πρωτοπόρων υπηρεσιών και δράσεων της, συνεχίζει και φέτος τον διαγωνισμό Home Sweet Home. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, πελάτες ή μη της ZeniΘ ενώ οι συμμετέχοντες που δεν κέρδισαν έως τώρα, εξακολουθούν να έχουν πιθανότητα, καθώς ο διαγωνισμός θα διεξάγεται μέχρι τέλος του έτους για να προσφέρει ένα δεύτερο ολοκαίνουριο σπίτι στην περιοχή που θα επιλέξει ο νικητής αλλά και πολλά πλούσια δώρα κάθε μήνα!

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Εμπορικός Διευθυντής της ZeniΘ δήλωσε σχετικά: «Πέρσι, όταν ξεκινήσαμε το διαγωνισμό Home Sweet Home της ZeniΘ, θέλαμε να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και να δώσουμε την ευκαιρία σε ένα τυχερό νικητή να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να αποκτήσει ένα νέο ενεργειακό σπίτι. H ανταπόκριση και η συμμετοχή του κοινού στην πρώτη φάση του διαγωνισμού ήταν εντυπωσιακή και αποφασίσαμε να τον συνεχίσουμε και φέτος. Έτσι λοιπόν, η ZeniΘ πέρα από κορυφαία ενέργεια, με ρεύμα και φυσικό αέριο για το σπίτι, τώρα δίνει και … το σπίτι, για δεύτερη φορά. Καλή επιτυχία σε όλους».

manos_exarchoulakos_0.jpeg

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μπείτε εδώ:  https://homesweethomebyzenith.gr/

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, LinkedInInstagram και Twitter.

#ZeniΘ #KoryfaiaEnergeia #KoryfaiaOmada

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ