Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κρήτη: 8χρονος που κάνει muay thai «ξάπλωσε» έφηβο που πήγε να τον κλέψει

«Άφησε την κάρτα και έτρεχε» είπε εξιστορώντας την απόπειρα ληστείας που δέχθηκε

Μια απίστευτη ιστορία απόπειρας ληστείας, σημειώθηκε πρόσφατα στα Χανιά της Κρήτης, με πρωταγωνιστή έναν 8χρονο. Σύμφωνα με το kriti360.gr, ο πατέρας του μικρού τον έστειλε να πάει να αγοράσει κάποια πράγματα από ψιλικατζίδικο της περιοχής των Τσικαλαριών.

Ο νεαρός κρατώντας τα χρήματα που του έδωσε η μητέρα του, πήγε να ψωνίσει. Στην διαδρομή ένα αγόρι ηλικίας 17 με 18 ετών, του επιτέθηκε με στόχο να του αρπάξει τα χρήματα που κρατούσε. Ο 8χρονος που είναι αθλητής του muay thai, όχι απλώς δεν φοβήθηκε αλλά βγήκε και στην… αντεπίθεση αναγκάζοντας τον επίδοξο ληστή του, να τραπεί σε φυγή. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία.

Ο ατρόμητος πιτσιρικάς φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και εξιστόρησε πως συνέβη το περιστατικό. «Με είχε στείλει η μαμά να πάω να πάρω κάτι πράγματα και όταν γυρνούσα κάτι παιδιά, πήγαν να μου πάρουν την κάρτα. Εγώ τον έπιασα από τους ώμους και του έριξα ένα γόνατο. Έπεσε κάτω, άφησε την κάρτα και έτρεχε», είπε μεταξύ άλλων, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν φοβήθηκε ούτε στιγμή από την επίθεση από δέχθηκε. Μάλιστα, μετά από προτροπή του Γιώργου Παπαδάκη έκανε και στην κάμερα την κίνηση με την οποία ξάπλωσε τον επίδοξο κλέφτη.

Πηγή: gazzetta.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης για ευρωψηφοδέλτιο: «Ήθελαν ένα μικρό ΣΥΡΙΖΑ, δεν το επιτρέψατε» (Δείτε live)
«Τσίπρα γερά να φύγει η δεξιά» φώναξαν στον πρώην πρόεδρο όταν έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης
Κασσελάκης για ευρωψηφοδέλτιο: «Ήθελαν ένα μικρό ΣΥΡΙΖΑ, δεν το επιτρέψατε» (Δείτε live)