Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ με την εξαφάνιση 48χρονης στο Καρπενήσι - Η ανάρτησή της στο Facebook

Φέρεται να έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας και να εκδήλωσε την πρόθεση να κάνει κακό στον εαυτό της

Ανησυχία προκαλεί η ανάρτηση της 48χρονης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, λίγο πριν εξαφανιστεί, το απόγευμα της Πέμπτης, στην περιοχή της Ευρυτανίας. Η γυναίκα, που σύμφωνα με το LamiaReport, εργάζεται στο Καρπενήσι, φέρεται να έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας και να εκδήλωσε την πρόθεση να κάνει κακό στον εαυτό της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με τους φίλους και συγγενείς να ειδοποιούν την Ελληνική Αστυνομία.

exafanisi_karpenisi_2.jpg

Το πρώτο που εντόπισαν οι Αρχές ήταν το αυτοκίνητο της 48χρονης, πάνω στη γέφυρα της Ταρτάνας. Το όχημα ήταν κλειδωμένο και στο εσωτερικό του βρισκόταν, τα παπούτσια και το κινητό της αγνοούμενης.

Η αναζήτηση για τον εντοπισμό της 48χρονης συνεχίζεται χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα τόσο εντός της λίμνης, όσο και στη γύρω περιοχή. Στις έρευνες συμμετέχει η ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ με έξι άτομα και διασωστική λέμβο, πυροσβέστες, στελέχη του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων και του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος και της Αστυνομίας.

exafanisi_karpenisi_3.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 5 λέξεις «κλειδιά» για τη Θεσσαλονίκη του αύριο – Ποια τα ατού, ποια τα «αγκάθια»
Ημερίδα της Marketing Greece με κεντρικό μήνυμα «Από το Χθες στο Αύριο. Μαζί διαμορφώνουμε το τουριστικό προϊόν της Θεσσαλονίκης»
Οι 5 λέξεις «κλειδιά» για τη Θεσσαλονίκη του αύριο – Ποια τα ατού, ποια τα «αγκάθια»
Νατσιός: Η κοινωνία υπέστη εξαθλίωση - Βλέπουμε τις συνέπειες μέρα με τη μέρα
Ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιος κατηγόρησε τον Κώστα Καραμανλή για συγκάλυψη των ευθυνών για το δυστύχημα των Τεμπών
Νατσιός: Η κοινωνία υπέστη εξαθλίωση - Βλέπουμε τις συνέπειες μέρα με τη μέρα