Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χανιά: Κουκουλοφόρος χτύπησε με μαχαίρι δικηγόρο έξω από τα δικαστήρια

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μπροστά σε πολλούς πολίτες στο χώρο κοντά στην σκάλα που οδηγεί στο Πρωτοδικείο

Επίθεση από έναν άνδρα που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του δέχθηκε δικηγόρος το πρωί της Παρασκευής έξω από τα δικαστήρια των Χανίων στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση έγινε παρουσία αρκετών πολιτών στον χώρο κοντά στην σκάλα που οδηγεί στο Πρωτοδικείο. Εκεί ήταν που ένας άνδρας πλησίασε τον δικηγόρο Μανώλη Παπαδομανωλάκη από πίσω και αφού του είπε κάτι, τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό προκαλώντας του μια – ευτυχώς – αμυχή και στην συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί. Μετά την επίθεση ο δικηγόρος μετέβη στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Χρήστος Πραματευτάκης, μιλώντας στο Flashnews.gr, έκανε λόγο για ένα πρωτοφανές περιστατικό, απαράδεκτο και καταδικαστέο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «πρόκειται για μια εγκληματική πράξη καθώς το χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό του συναδέλφου, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Ο Μανώλης Παπαδομανωλάκης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων και ένας συνάδελφος που υπηρετεί την δικαιοσύνη με παρρησία και ταπεινότητα».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική επέμβαση διενεργήθηκε με επιτυχία σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε