Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στην αστυνομία τρεις στενοί συγγενείς του καθ' ομολογίαν δολοφόνου στην Καβάλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνούνται κάθε ανάμειξη στη δολοφονία, ενώ στην κατάθεσή τους υποστηρίζουν πως δεν γνώριζαν τίποτα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Καβάλα μετά την σύλληψη ενός 25χρονου, ο οποίος ομολόγησε την στυγερή δολοφονία του 52χρονου που έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου στην Χρυσούπολη.

Οι αστυνομικοί μπορεί να έλυσαν το μυστήριο της δολοφονίας με την σύλληψη του δράστη, ωστόσο από νωρίς το πρωί το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου έχουν περάσει, προκειμένου να δώσουν κατάθεση, οι γονείς και η σύντροφος του 25χρονου, ωστε να διαπιστωθεί αν γνώριζαν για την εν ψυχρώ δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνούνται κάθε ανάμειξη στη δολοφονία, ενώ στην κατάθεσή τους υποστηρίζουν πως δεν γνώριζαν τίποτα. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης ως κίνητρο προέταξε το επιχείρημα πως ο 52χρονος στο παρελθόν του είχε ασκήσει bulling και πως ευθυνόταν για την απόλυσή του από το εργοστάσιο μαρμάρων.

Μάλιστα, φέρεται να ομολόγησε πως η καραμπίνα δεν ήταν δική του, αλλά του αδερφού του, την οποία είχε πάρει δανεική.

Σύμφωνα με τις ίδια πηγές, βασικό ρόλο στην εξιχνίαση της δολοφονίας έπαιξαν οι κάμερες που κατέγραψαν τον δράστη, την ώρα που πήγαινε να στήσει καρτέρι στο θύμα, αλλά και την στιγμή της αποχώρησης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ