Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό για χρέος... 881 ευρώ στα κοινόχρηστα

Η ίδια καταγγέλλει ότι είναι σε σοκ, καθώς έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό για 881,42 ευρώ

Η ιστορία της Δήμητρας Καλβή, ξεπερνά κάθε όριο, καθώς - όπως καταγγέλλει - έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό για χρέος 881,42 ευρώ σε κοινόχρηστα.

Όπως ανέφερε η ίδια μιλώντας στο Open, βρισκόταν σε διαμάχη με την διαχείριση της πολυκατοικίας για το κόστος κάποιων ζημιών που είχαν γίνει, ζητώντας αποδείξεις, ώστε να υπάρχει διαφάνεια.

Ο σύζυγος γυναίκας που ήταν στην επιτροπή διαχείρισης, αποφάσισε να κινηθεί νομικά κι έτσι το 2020 της ήρθε κατασχετήρια έκθεση.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο δικηγόρος της γυναίκας που δουλεύει στον Δήμο ήταν σε επικοινωνία με την επιτροπή διαχείρισης και είχε φτάσει σε «άτυπη» προφορική συμφωνία, η οποία δεν προχώρησε ποτέ, καθώς ο νομικός έπαθε έμφραγμα, με αποτέλεσμα η άλλη πλευρά να βρει την ευκαιρία και να προχωρήσει την διαδικασία.

Το σπίτι στα Πατήσια βγήκε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και μάλιστα αποκτήθηκε από έναν ενδιαφερόμενο που υπήρξε, σε τιμή εκκίνησης, όπως αναφέρει η ίδια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»
Τι απάντησε ο ποδοσφαιριστής μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε λόγω του χαμένου πέναλτι στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από τη Γεωργία
Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»