Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Όλυμπος: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τραυματισμένος ορειβάτης

Και δεύτερη επιχείρηση στον Όλυμπο

Σοβαρά τραυματισμένος εντοπίστηκε ο δεύτερος τραυματίας τον οποίο εντόπισε πριν λίγη ώρα κλιμάκιο πυροσβεστών στον Όλυμπο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική το μεσημέρι βρέθηκε ο αλλοδαπός τραυματίας, για τον οποίο υπήρχε νωρίτερα ενημέρωση πως είχε τραυματιστεί, και μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο. Από εκεί τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ ώστε να τον μεταφέρει σε κοντινό νοσοκομείο. 

Να σημειωθεί ότι υπήρξε και δεύτερη επιχείρηση διάσωσης . Επρόκειτο για έναν ορειβάτη ο οποίος είχε τραυματιστεί στο πόδι, συγκεκριμένα στο γόνατο. Για το περιστατικό είχε ενημερωθεί από τις 17:08, χθες η πυροσβεστική υπηρεσία στέλνοντας ύο κλιμάκια με οκτώ πυροσβέστες από το Λιτόχωρο Πιερίας και την 2η ΕΜΑΚ προκειμένου να προσεγγίσουν τον τραυματία. 

Παράλληλα, εξελίσσεται εδώ και λίγη ώρα δεύτερη επιχείρηση διάσωσης. Το ένα κλιμάκιο των πυροσβεστών πεζοπορεί προς τη θέση «Λούκι» του Ολύμπου καθώς υπήρξε κλήση για ένα άτομο τραυματισμένο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για αλλοδαπό τον οποίο εντόπισε Έλληνας ορειβάτης, τραυματισμένο και ενημέρωσε μέσω του 112.

Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ