Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στην Κρήτη: Βίασε τη 13χρονη θετή του κόρη ενώ η γυναίκα του γεννούσε

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 46χρονος φέρεται να βίαζε την ανήλικη περίπου 1 φορά την εβδομάδα

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί μία νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ένας 46χρονος άνδρας από χωριό του δήμου Ηρακλείου βίασε την 13χρονη κόρη της συζύγου του από τον προηγούμενό της γάμο.

Όλα έγιναν την Δευτέρα και ενώ η αλλοδαπή γυναίκα βρισκόταν στο μαιευτήριο για να γεννήσει το πέμπτο της παιδί. Ο 46χρονος, που επέβλεπε την 13χρονη ως πατριός της, φέρεται να την βίασε, ενώ όπως αποκαλύφθηκε αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά.

Το κορίτσι δεν άντεξε τον εφιάλτη που βίωνε και έσπασε τη σιωπή του. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στις αστυνομικές αρχές, ο 46χρονος φέρεται να την κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2020, όταν το κορίτσι ήταν μόλις 11 ετών. Οι αποτρόπαιες πράξεις του ήταν μάλιστα συχνές, αφού όπως καταγγέλθηκε φέρεται να βίαζε την ανήλικη περίπου 1 φορά την εβδομάδα.

Το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και ελήφθη βιολογικό υλικό, αλλά και από παιδοψυχίατρο. Νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική νοσοκομείου του Ηρακλείου, ενώ ο 46χρονος πατριός συνελήφθη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Το εξωτικό φρούτο που ρυθμίζει το σάκχαρο και μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσεις
Aποτελεί έναν από τους καλύτερους συμμάχους στη σωστή ρύθμιση του σακχάρου, προλαμβάνοντας την εκδήλωση διαβήτη - τουλάχιστον για τις γυναίκες
Το εξωτικό φρούτο που ρυθμίζει το σάκχαρο και μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσεις