Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πολυτεχνειούπολη: Η δόκιμη αστυνομικός που συνελήφθη είχε δεσμό με κακοποιό (ΦΩΤΟ)

Δόκιμη αστυνομικός μεταξύ των συλληφθέντων - Έδινε πληροφορίες σε μέλη εγκληματικών οργανώσεων

Μία όμορφη δόκιμη αστυνομικός που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα που εδράζει κοντά στην Πολυτεχνειούπολη, είναι μεταξύ των συλληφθέντων της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις κτιριακές εγκαταστάσεις της παλιάς εστίας του εκπαιδευτικού ιδρύματος.  

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικές αρχές η φοιτητική εστία χρησιμοποιούνταν ως ορμητήριο και καταφύγιο κακοποιών οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στις ληστείες και στη διακίνηση των ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 22 άτομα, εκ των οποίων τα 13 συνελήφθησαν στην Πολυτεχνειούπολη και οι υπόλοιποι εννέα σε σπίτι.  Μεταξύ των εννέα ατόμων που συνελήφθησαν σε διαμερίσματα της ευρύτερης περιοχής ήταν και η μελαχροινή δόκιμη αστυνομικός.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ η αστυνομικός είχε ενεργό ρόλο και ενημέρωνε τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας.  Αυτή φαίνεται ότι διατηρούσε δεσμό με ένα άτομο που έχει ποινικό παρελθόν και έχει απασχολήσει τις αρχές.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα «φύλλο και φτερό» έγινε η Πολυτεχνειούπολη στο πλαίσιο της οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Στόχος των ερευνών, όπως αναφέρει και η ΕΛ.ΑΣ. σε σχετική ανακοίνωσή της, ήταν ο εντοπισμός υπόπτων για εγκληματικές δραστηριότητες. 

Η αστυνομική επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στην Πολυτεχνειούπολη ξεκίνησε στις 6:00 το πρωί και έγινε με την συνδρομή των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ. Οι Αρχές προχώρησαν σε έρευνες και μέσα στην φοιτητική εστία καθώς, όπως αναφέρει η αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ,., χρησιμοποιείται ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες στις φοιτητικές εστίες:

 

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια της επιχείρησης υπήρξαν πυροβολισμοί και τραυματίστηκε ένας 30χρονος. Μια αστυνομικός αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατά την αποχώρηση της – όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Αρχών – δέχθηκε επίθεση από έναν 30χρονο, με αποτέλεσμα να πέσουν τέσσερις πυροβολισμοί. 

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο 30χρονος δέχθηκε τουλάχιστον μια σφαίρα στην κοιλιά. 

Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής έγιναν δεκάδες συλλήψεις.

Δείτε φωτογραφίες:

  

Πηγή: newsit

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους