Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αμαλιάδα: Βρέφος 8 μηνών κινδύνευσε να πεθάνει από ένα μπαλάκι

Το έβαλε στο στόμα του ενώ έπαιζε και δεν μπορούσε να ανασάνει – Έχασε τις αισθήσεις του

Από ένα μπαλάκι, κινδύνεψε χθες το βράδυ η ζωή ενός αγοριού μόλις οκτώ μηνών στην Αμαλιάδα, το οποίο ενώ έπαιζε, το έβαλε στο στόμα, με συνέπεια να μην μπορεί να ανασάνει. Ευτυχώς χάρη στη γρήγορη αντίδραση της μητέρας του και στη συνέχεια των γιατρών και του προσωπικού του νοσοκομείου Αμαλιάδας, το παιδί σώθηκε.

Ήταν λίγο μετά τις 7:30 το πρωί της Τετάρτης, όταν στην γειτονιά της οικογένειας, ακούστηκε έντρομη η μητέρα να καλεί σε βοήθεια, κρατώντας στην αγκαλιά της στο δρόμο το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδα «Πατρίς», γείτονας τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και άμεσα η παιδίατρος που βρίσκονταν στο νοσοκομείο και το προσωπικό της Νοσηλευτικής Μονάδας ξεκίνησαν την προσπάθεια να βγάλουν από το στόμα του παιδιού το μπαλάκι, το οποίο είχε χάσει τις αισθήσεις του.

mpalaki_brefos_amaliada.jpg

Αφού κατάφεραν και έβγαλαν το μπαλάκι από το στόμα του παιδιού, συνεχίστηκε η προσπάθεια για πλήρη επανάκτηση των αισθήσεών του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε το ενδεχόμενο να διασωληνωθεί, κάτι που τελικά απεφεύχθη.

Τελικά, το παιδί κατάφερε να συνέλθει και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου για νοσηλεία, συνοδεία περιπολικού και μηχανών της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Πηγή: patrisnews.com

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
H απόσταση μεταξύ τους έφτασε στο 1,5 μέτρο - Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 24 φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο νόμιμο ύψος για τις...
Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο