Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανακοίνωση ΕΛΑΣ: Πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Πετριτσίου

Στο τροχαίο στο οποίο εμπλέκονται συνολικά τρία αυτοκίνητα με τραγικό απολογισμό τον θανάσιμο τραυματισμό μίας 67χρονης και τον τραυματισμό μίας 33χρονης

Ανακοίνωση εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (Σάββατο 1/10) το μεσημέρι.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το TyposThes, στις 15.30 περίπου σημειώθηκε τροχαίο με μετωπική σύγκρουση οχημάτων στη νέα Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Πετριτσίου με τραγικό απολογισμό τον θανάσιμο τραυματισμό μίας 67χρονης γυναίκας και τον τραυματισμό μίας 33χρονης η οποία επέβαινε σε ένα από τα τρία οχήματα που εμπλέκονται στο τροχαίο.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Σήμερα (1 Οκτωβρίου 2022) και ώρα 15.30 περίπου, στο 50 χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Πετριτσίου, στο ύψος της αερογέφυρας Σταυροχωρίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε αρχικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός και στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 67χρονης και τον τραυματισμό 33χρονης ημεδαπής, που επέβαινε στο τελευταίο όχημα.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

*Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ