Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριο έγκλημα στην Καβάλα - «Σκότωσε εν ψυχρώ το μωρό» (VIDEO)

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στα 40 χρόνια που δουλεύω», τονίζει ο ιατροδικαστής

Σοκαρισμένος από τις εικόνες που αντίκρισε είναι ο ιατροδικαστής που έκανε τις νεκροψίες στις σορούς των θυμάτων στην Καβάλα.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στα 40 χρόνια που δουλεύω», είπε, μεταξύ άλλων, ο ιατροδικαστής Καβάλας, Νίκος Κιφινίδης, μιλώντας στο Mega.

Σύμφωνα με τον ίδιο, και το μωρό αλλά και η γυναίκα πυροβολήθηκαν πισώπλατα και ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος. «Το παιδί έχει πύλη εισόδου στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα και πύλη εξόδου δεξιά κάτω κοιλιακή χώρα. Αυτά προκάλεσαν ρήξη πνευμόνων και ήπατος του παιδιού», ανέφερε.

Έγκλημα στην Καβάλα: Με μικρά σκάγια πυροβολήθηκε το μωρό

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, το μωρό πυροβολήθηκε με μικρά σκάγια, για πουλιά, ενώ η γυναίκα με χοντρά για αγριογούρουνα. «Έκανε δύο προσπάθειες, την πρώτη προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος αλλά μάλλον σκέφτηκε την καρδιά μια και έξω, αλλά το όπλο πιθανόν γλίστρησε», είπε επίσης ο κ. Κιφνίδης.

Όσο για την απόσταση από την οποία η 31χρονη και το παιδί της δέχτηκαν τους πυροβολισμούς, ανέφερε πως ήταν κοντινή, περίπου στα δύο με τρία μέτρα. «Είμαι σαράντα χρόνια ιατροδικαστής, σπάνια βλέπω περίπτωση να σκοτώσουν εν ψυχρώ 11 μηνών μωρό», είπε ο κ. Κιφνίδης.

Πηγή: iefimerida

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ