Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα (VIDEO)

Ο 56χρονος δράστης σκότωσε πρώτα το 11 μηνών παιδί του, ύστερα όπλισε ξανά και σκότωσε τη πρώην σύντροφό του

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που «έρχονται στο φως» για το άγριο φονικό στη Καβάλα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης ο 56χρονος δράστης σκότωσε πρώτα το 11 μηνών παιδί του, ύστερα όπλισε ξανά και σκότωσε την πρώην σύντροφό του.

Για μια «φθίνουσα» σχέση κάνει λόγο ο δικηγόρος της 31χρονης γυναίκας, θύματος του άγριου φονικού. Όπως επισημαίνει ο κ. Μάρκος Αποστολίδης τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ήρθε στον κόσμο το παιδί τους και έπρεπε να μεγαλώσει σε ένα σπίτι υπό άσχημες συνθήκες.

Σημειώνεται επίσης πως ο 56χρονος δράστης είχε πενιχρό εισόδημα και πολλά χρέη, με αποτέλεσμα η πρώην σύντροφός του να τον βοηθούσε οικονομικά, ενώ της έστελνε και η μητέρα της από τη Γερμανία 200 ευρώ μηνιαίως.

Ο δικηγόρος του θύματος είπε πως η άτυχη γυναίκα είχε προσφύγει στο γραφείο του προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα της επιμέλειας του παιδιού, ενώ και ο 56χρονος διεκδικούσε τη συνεπιμέλεια.

Η 31χρονη είχε νοικιάσει σπίτι στο χωριό και είχε τονίσει αρκετές φορές πως δεν επιθυμούσε να γυρίσει πίσω στη Γερμανία. «Ήταν βίαιος λεκτικά, δεν υπήρξε ποτέ σωματική κακοποίηση. Απλά ήταν εξαιρετικά κακότροπος» τόνισε ο κ. Αποστολίδης.

«Έχει να κάνει με έναν άνθρωπο που μπορεί να αναπνέει μονάχα μέσα από τη συγκεκριμένη γυναίκα. Οπότε το αίσθημα πως δεν μπορεί να την έχει, την τράβηξε και εκείνη κάτω» είπε χαρακτηριστικά η κλινική ψυχολόγος, Άννα Κανδαράκη.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας βάσει των στοιχείων της αστυνομίας ανέφερε πως ο δράστης αφού σκότωσε το παιδί του και την πρώην σύντροφό του, γύρισε το όπλο στον εαυτό του πυροβολώντας στο αριστερό μέρος προς την καρδιά, δεν τα κατάφερε και πυροβόλησε μέσα στο στόμα του.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η 31χρονη γυναίκα σκόπευε να δώσει 15.000 ευρώ προκειμένου ο 56χρονος να αγοράσει κι άλλα ζώα.

Για έναν ιδιαίτερα αντικοινωνικό άνθρωπο κάνουν λόγο οι συγχωριανοί του δράστη και μάλιστα όπως ανέφερε ο δικηγόρος του θύματος, όταν εκείνη γέννησε δεν πήγε στο νοσοκομείο να τη δει, ενώ η μεταφορά της έγινε από φιλικό πρόσωπο.

 

«Μωρό και γυναίκα πυροβολήθηκαν πισώπλατα»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε αποκλειστικά ο ιατροδικαστής Καβάλας, Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τις σορούς των θυμάτων. Σύμφωνα με τον ίδιο, και το μωρό αλλά και η γυναίκα πυροβολήθηκαν πισώπλατα με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος.

«Το παιδί έχει πύλη εισόδου στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα και πύλη εξόδου δεξιά κάτω κοιλιακή χώρα…προκάλεσαν ρήξη πνευμόνων και ήπατος του παιδιού» εξήγησε. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, το μωρό πυροβολήθηκε με μικρά σκάγια, για πουλιά ενώ η γυναίκα με χοντρά για αγριογούρουνα.

«Έκανε δύο προσπάθειες, την πρώτη προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος αλλά μάλλον σκέφτηκε την καρδιά μία και έξω αλλά το όπλο πιθανόν γλίστρησε» συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής αναφορικά με τον τρόπο που προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του ο δράστης.

Σε ό,τι αφορά την κηδεία του 56χρονου, ο δημοσιογράφος του kavalaportal.gr, Τάσος Μαρκουλίδης είπε πως η κηδεία έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, με μόλις 6 συγγενείς, ενώ τελέστηκε κατόπιν εντολής του μητροπολίτη καθώς ο ιερέας είχε ενδοιασμούς. Σημειώνεται πως η Εκκλησία απαγορεύει την ταφή των αυτόχειρων.

Πηγή: megatv.com

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καϊλή: Η ΕΕ και το κόμμα μου δεν με υπερασπίστηκαν - Θα μετακομίσω στην Ιταλία
«Bελγικές αρχές με χώρισαν βίαια από τη δίχρονη κόρη μου. Κάτι που δεν εύχομαι σε καμία μητέρα» είπε η Εύα Καϊλή
Καϊλή: Η ΕΕ και το κόμμα μου δεν με υπερασπίστηκαν - Θα μετακομίσω στην Ιταλία