Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Υπάρχει λίστα με 213 παιδόφιλους: Πατέρας 3 παιδιών βίαζε την 12χρονη με 50 – 70 ευρώ

Προς ταυτοποίηση οι 213 από τη λίστα με τα προφίλ των παιδεραστών που ήθελαν να βιάσουν τη 12χρονη

Αντιμέτωποι με αδικήματα για σεξουαλική βία εις βάρος του 12χρονου κοριτσιού, υπόθεση με βασικό κατηγορούμενο τον καταστηματάρχη στα Σεπόλια, θα είναι όσοι εντοπιστούν από τις Αρχές ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η δίωξη που έχει ασκηθεί για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας δεν αφορά μόνο τον 53χρονο καταστηματάρχη από τα Σεπόλια (του οποίου τα στοιχεία αναμένονται στη δημοσιότητα από ώρα σε ώρα) και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί του ως βιαστής του παιδιού, αλλά και κάθε άλλον που θα εντοπιστεί από τις Αρχές ότι εμπλέκεται στη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.

Η έρευνα των Αρχών προς αυτή την κατεύθυνση διενεργείται με γρήγορους ρυθμούς, ώστε να εντοπιστούν τα πρόσωπα που πλήρωσαν τον 53χρονο για να βιάσουν το κοριτσάκι και να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να λογοδοτήσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 213 άτομα από αντίστοιχα προφίλ στο σκοτεινό chat room, που είχε φτιάξει προφίλ για τη 12χρονη ο 53χρονος, τον προσέγγισαν.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., τα οποία έχουν παραλάβει όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του 53χρονου και επιχειρούν, πέρα από τα αποθηκευμένα αρχεία, να ακολουθήσουν και όλα τα διαδικτυακά του ίχνη -τα οποία, και να έχουν διαγραφεί, δεν έχουν σβηστεί-, έχουν καταρτίσει μια λίστα με τα προφίλ των ατόμων που είχαν έρθει σε επικοινωνία με τον συλληφθέντα βιαστή με σκοπό έναντι αμοιβής να βιάσουν το παιδί.

Η λίστα αυτή θα παραδοθεί στη Διεύθυνση Ανηλίκων για να γίνει η ταυτοποίηση των προφίλ με συγκεκριμένα πρόσωπα. Όταν γίνει η ταυτοποίηση, θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες για τη σύλληψη των ατόμων αυτών.

Από όλες τις πλευρές διαμηνύεται πως η υπόθεση θα εξιχνιαστεί ως και το τελευταίο εμπλεκόμενο πρόσωπο σε αυτή τη φρίκη που βίωσε η 12χρονη και θα γίνει κάθε τι δυνατό για την ταυτοποίησή τους, ώστε να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν.

Βιαστής Κολωνού: «Έκανε προκρατήσεις. Έχουμε 213 ονόματα»

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έδωσε φρικιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τη δράση του 53χρονου, κάνοντας λόγο για 213 ονόματα.

«Το πολύ αηδιαστικό δεν είναι ότι συνουσιάζονταν με ένα παιδάκι 11-12 χρόνων. Δεν είναι ότι βίαζε με το πιστόλι στον κρόταφο ένα παιδάκι 11-12 ετών. Δεν είναι ότι "νοίκιαζε" ένα παιδάκι 11-12 χρόνων. Είναι ότι έκανε προκρατήσεις! Κρατούσε σειρά προτεραιότητας! 213 ονόματα έχουμε βρει και θα τους κάνουμε φύλλο και φτερό. Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο! Έχει έρθει πληροφορία ότι υπήρξαν σκληροί παιδόφιλοι, ανθρώπινα τέρατα, παιδόφιλοι που μόλις είδαν το 12χρονο λάκισαν. Ακόμα κι αυτοί», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Μπαλάσκα:

Μέχρι στιγμής, πάντως τουλάχιστον 16 ενήλικες, οι οποίοι βίαζαν τη 12χρονη στον Κολωνό έχουν ταυτοποιηθεί έως τώρα από τις διωκτικές αρχές. Εξετάζεται από τις αρχές το ενδεχόμενο να γνώριζε και πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον του παιδιού. Μέσα στην ημέρα αναμένεται και επίσημα η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε το μικρό κορίτσι.

Από τη στιγμή που οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ. πέρασαν χειροπέδες στον άνθρωπο που είχε μετατρέψει σε ένα πρωτόγνωρο εφιάλτη τη ζωή του ανήλικου κοριτσιού, του παιδιού που έκανε θελήματα στο μαγαζί του στον Κολωνό, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να αποκαλύψουν όλους τους εμπλεκόμενους στη νοσηρή αυτή υπόθεση. 

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν μεταφερθεί όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές του 53χρονου, οι οποίες κατασχέθηκαν κατά την έφοδο των ανδρών της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων στο σπίτι του αλλά και στο κατάστημα του. Οι δύο υπολογιστές αλλά και το κινητό τηλέφωνο του παιδοβιαστή και μαστροπού γίνονται φύλλο και φτερό, ενώ οι διαδικτυακός χώρος γνωριμιών στον οποίο είχε δημιουργήσει προφίλ της 12χρονης προκειμένου να της κλείνει τα ραντεβού για να τη βιάζουν, σκανάρεται συνεχώς από τους αστυνομικούς.

Από τις συνομιλίες του 53χρονου μέσω του κινητού τηλεφώνου, όσο κι από το site γνωριμιών έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής 16 άτομα, τα οποία φαίνεται να πλήρωσαν ποσά από 50 έως 70 ευρώ προκειμένου να βιάζουν τη 12χρονη

Οι έρευνες των ανδρών της ΕΛ. ΑΣ. συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς ο παιδοβιαστής είχε δημιουργήσει μία λίστα 200 υποψήφιων πελατών. Έτσι οι αστυνομικοί από το ξεσκαρτάρισμα, προσπαθούν να εντοπίσουν όλα τα άτομα που τελικά ικανοποίησαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο κορμάκι της ανήλικης. 

Στον 53χρονο, που θα απολογηθεί αύριο Τετάρτη ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή στην πλημμεληματική της μορφή.

Την ίδια στιγμή νέο σοκ προκαλεί η ταυτότητα του 42χρονου άνδρα ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον 53χρονο και αντιμετωπίζει το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση. Ο 42χρονος είναι πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών και εργάζεται σε μεταφορική εταιρία των δυτικών προαστίων. 

Πηγή: iefimerida, newsit

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης
Στην εξιχνίαση ενός από τα μεγαλύτερα σχήματα Πόντσι στην ιστορία, μια «πυραμίδα» επενδυτών που δρούσε στον τομέα της κάνναβης, προχώρησαν πριν από...
Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης