Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βιασμός 12χρονης: Ψάχνουν τον «Μιχάλη» - Ο ρόλος του συνεργού του 53χρονου

Tι ανέφερε στην κατάθεσή της η 12χρονη

Στο ερώτημα «Ποιος είναι ο Μιχάλης» καλούνται να απαντήσουν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για ένα μυστηριώδες πρόσωπο, πιθανότατα συνεργό του Ηλία Μίχου που είχε εμπλοκή στην εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό.

«Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού». Με αυτά τα λόγια η 12χρονη επιβεβαίωσε στα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων αυτό που υποψιάζονταν: Οτι δηλαδή υπάρχει στενός συνεργός του Ηλία Μίχου με άμεση εμπλοκή στην εκπόρνευση της 12χρονης.

Κολωνός: Ο συνεργός του Μίχου που πήγαινε τη 12χρονη στα ραντεβού βιασμού

Ο… «Μιχάλης», όπως κατονόμασε τον συγκεκριμένο άνδρα η ανήλικη κατά την αρχική της κατάθεση στις 17 Σεπτεμβρίου, φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού με τους βιαστές, ενώ συνόδευε το κορίτσι στο μετρό των Σεπολίων όπου είχε οριστεί ως μόνιμο σημείο συνάντησης.

Μάλιστα, η 12χρονη φέρεται να κατέθεσε ότι όταν ο 53χρονος κατηγορούμενος μαστροπός την ακολουθούσε στα ραντεβού, φρόντιζε να μένει σε απόσταση, υποδεικνύοντάς της τα αυτοκίνητα των «πελατών».

«Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

Η 12χρονη δεν έχει δώσει περισσότερες απαντήσεις σχετικά με τον «Μιχάλη» στις συμπληρωματικές της καταθέσεις.

Η 12χρονη βυθίστηκε στη σιωπή μετά τη σύλληψη της μητέρας της

Οι αστυνομικοί, πλέον, έχουν να αντιμετωπίσουν και την αλλαγή στάσης του παιδιού, που φαίνεται ότι μετά τη σύλληψη της μητέρας του έχει βυθιστεί στη σιωπή. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συμπληρωματική κατάθεση της Τετάρτης η 12χρονη, που έχει βασανιστεί άγρια και έχει υποστεί πολλαπλούς βιασμούς τους τελευταίους μήνες, επί 50 λεπτά περιορίστηκε στα τυπικά και στο να δίνει αόριστες απαντήσεις, ενώ το προηγούμενο διάστημα, μετά τη σύλληψη του Μίχου για τον οποίο μόνη της είχε δηλώσει «θέλω να πάει φυλακή», είχε δώσει κρίσιμα στοιχεία και κομβικές πληροφορίες και είχε άριστη επαφή με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Τώρα οι παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να βρουν τρόπο να επαναπροσεγγίσουν το κορίτσι, σε μια προσπάθεια να πάρουν απαντήσεις για κομβικά ερωτήματα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ