Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σεπόλια: Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ 39χρονος που συνομιλούσε με τη 12χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι μόνο συνομιλούσε με το παιδί

Ένας ακόμη άνδρας εμφανίστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, που φέρεται να είναι ανάμεσα σε εκείνουνς που συνομιλούσαν σε διαδικτυακή εφαρμογή με τη 12χρονη στα Σεπόλια.

Πρόκειται για έναν 39χρονο, ο οποίος πήγε μόνος του σήμερα στην ΓΑΔΑ και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την σοκαριστική υπόθεση με τον βιασμό και τη μαστροπείας της 12χρονης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι μόνο συνομιλούσε με το παιδί και δεν συνευρέθηκε μαζί της.

Παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Θυμίζουμε ότι είναι το τρίτο άτομο που πηγαίνει αυτοβούλως στην Αστυνομία, καθώς πριν από δύο ημέρες είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο άλλοι δύο άνδρες.

Αναμένονται νέες συλλήψεις

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο 48ωρο η ΕΛ.ΑΣ έχει συλλάβει τέσσερις άνδρες με την κατηγορία ότι κακοποίησαν σεξουαλικά την 12χρονη. 

Η τελευταία σύλληψη έγινε το απόγευμα της Κυριακής και αφορά έναν 34χρονο που φ΄έρεται να έχει ταυτοποιηθεί για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το εν λόγω άτομο φέρεται να ήταν ανάμεσα σε εκείνους που κακοποίησαν σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 34χρονος, που εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του, συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη.

Κατηγορείται ότι συνευρέθηκε με το παιδί έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι από την αρχή που ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης, οι αστυνομικοί είχαν περάσει χειροπέδες στον 53χρονο Ηλία Μίχο και τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη.

Επιπλέον έχει ήδη συλληφθεί και η μητέρα της 12χρονης, με αποτέλεσμα συνολικά ο αριθμός των προσώπων που έχουν συλληφθεί να φτάνει τους έξι.

Πάντως, ο κύκλος των συλλήψεων δεν έχει κλείσει αφού αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης και άλλο για την ίδια υπόθεση, μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Φωτογραφία αρχείου

Πηγή dikaiologitika.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος
Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»
Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα συναντήθηκε με το δήμαρχο, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει δομή στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»