Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βιασμός 12χρονης: Τον οίκο ανοχής που περιέγραψε το κορίτσι ψάχνουν οι αρχές

Από την περιγραφή που έχει δώσει η ανήλικη αλλά και από πληροφορίες, η αστυνομία εικάζει πως ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμικού

Τον οίκο ανοχής «κολαστήριο» όπου, σύμφωνα με την 12χρονη, το κορίτσι βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των παιδεραστών, προσπαθούν να εντοπίσουν οι αρχές. 

Από την περιγραφή που έχει δώσει η ανήλικη, όσον αφορά το κτήριο, αλλά και από πληροφορίες που έχει συλλέξει, η αστυνομία εικάζει πως ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμικού.

Σε επιχείρηση που στήθηκε και συμμετείχαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ανηλίκων κυριολεκτικά «χτένισαν» την περιοχή χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν το κτήριο «κολαστήριο».

Σε κατάθεση που είχε δώσει η 12χρονη είχε αναφέρει στους αστυνομικούς πως ο Ηλίας Μίχος την πήγαινε σε οίκο ανοχής, όπου τη βίαζαν πέντε άνδρες σε διάστημα μισής ώρας.

Μάλιστα φέρεται να κατέθεσε πως ο 53χρονος έμπαινε με την ανήλικη από τη πίσω πόρτα, την πήγαινε σε ένα δωμάτιο και αφού την βίαζε αυτός, στη συνέχεια έρχονταν και άλλοι άντρες όπου έβγαζαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους πάνω της. 

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους