Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτός είναι ο οίκος ανοχής που εξέδιδε την 12χρονη – Την βίασαν 60 με 80 άνδρες

Η 12χρονη σε κατάθεση της περιέγραψε τόσο τον εξωτερικό χώρο όσο και το εσωτερικό του δωματίου που πήγαινε

Στιγμές φρίκης περνούσε η 12χρονη στον Κολωνό, καθώς ο Ηλίας Μίχος την εξέδιδε και σε οίκο ανοχής.

Το Mega μάλιστα αποκαλύπτει ποιος είναι ο οίκος ανοχής που την πήγαινε ο 53χρονος για να βιάσουν την 12χρονη επί πληρωμή.

Η ανήλικη στην κατάθεσή της αναγνώρισε τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο 53χρονος και σύμφωνα με την ίδια την υποχρέωνε σε «συνεύρεση» με έως και πέντε άντρες σε μια μέρα.

Στην ανήλικη έδειξαν την φωτογραφία με την ίδια να κάνει λεπτομερή περιγραφή και να επιβεβαιώνει με στοιχεία τον χώρο. Το κοριτσάκι έχει κάνει περιγραφή τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του δωματίου που πήγαινε. Επίσης μίλησε και για τον άνθρωπο που ήταν στην πόρτα και για έναν φίλο του Ηλία Μίχου που νομίζει ότι είναι αστυνομικός και πιστεύει ότι ήξερε για την υπόθεση.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» & «ΤΟ ΒΗΜΑ» αποκάλυψε στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι «η έρευνα εστιάζεται στον οίκο ανοχής. Μάλιστα εκτιμήσεις γίνονται για 60 με 80 άνδρες να βίασαν την 12χρονη στον οίκο ανοχής».

Σχετικά με τον οίκο ανοχής ανήκει σε μία γυναίκα που έχει σχηματιστεί σε βάρος της δικογραφία για μία υπόθεση με βαρύτατες κατηγορίες.

Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει υποστηρίξει ότι τον χώρο τον έχει μισθώσει σε άλλο ιδιώτη και με την σειρά του ο ιδιώτης έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τις σχέσεις που είχε με τον Μίχο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες την διεύθυνση του οίκου ανοχής την είχε η γυναίκα. Η έρευνα συνεχίζεται και αναμένεται να κληθούν μάρτυρες που θεωρούνται «κλειδιά».

Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις με κάποιες επιπλέον συλλήψεις.

Η συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης σοκάρει, αφού περιγράφει τα όσα τραγικά έχει ζήσει δίπλα στον 53χρονο και όσα την εξανάγκαζε να κάνει για λίγα ευρώ.

Πρόκειται για μια κατάθεση ψυχής από την 12χρονη σε ψυχολόγο της αστυνομίας, που έβαλε στο μικροσκόπιο μια σειρά από οίκους ανοχής στον Κεραμεικό, με στόχο να εντοπιστεί το κύκλωμα που επέτρεπε στον 53χρονο να πηγαίνει και να εκδίδει ένα κορίτσι της 6ης Δημοτικού.

Η 12χρονη που από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως η μητέρα της, δεν γνώριζε το παραμικρό για τα όσα ζούσε, είπε μεταξύ άλλων, ότι ο 53χρονος την ανάγκασε μια μέρα να συνευρεθεί με πέντε άτομα μέσα σε μισή ώρα, στον οίκο ανοχής που την είχε πάει.

Ο διάλογος της 12χρονης με ψυχολόγο της Αστυνομίας

-Πως σου το έλεγε;

-Θα πάμε στο μπ…

-Το έλεγε εκείνος έτσι; Την πρώτη φορά που σου το είχε πει σου είχε εξηγήσει τι είναι αυτό;

-Ναι.

-Τι σου είχε πει, τι σου είχε εξηγήσει;

-Ότι θα πηγαίνεις εκεί και θα κάνεις κάτι με άντρες. Αυτά.

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ