Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πειθαρχικός έλεγχος για αστυνομικό που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης

Με εντολή Θεοδωρικάκου

Αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο τίθεται ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

Σύμφωνα με στοιχεία, ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες με τη 12χρονη και να είχαν ανταλλάξει μηνύματα, αλλά δεν είχε συναντηθεί μαζί της.

Αναμένεται να διευκρινιστεί εάν θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, δηλαδή αν θα τοποθετηθεί με το υπόλοιπο κατηγορητήριο, ο νεαρός αστυνομικός.

Το μεσημέρι της Τετάρτης προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού με θύμα βιασμού και μαστροπείας τη 12χρονη μαθήτρια οι δυο από τους τρεις που συνελήφθησαν με εντάλματα.

Για τον τρίτο, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο σε μεγάλο νοσοκομείο υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντος των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

Οι τρεις κατηγορούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις αρχές μετά την σύλληψη και την προφυλάκιση του Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και του Γιάννη Σοφιανίδη που κρίθηκε προφυλακιστέος την ίδια μέρα με τον 53χρονο για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, αλλά και  μετά την σύλληψη της μητέρας του παιδιού.

Πηγή: ΕΡΤ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ