Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κρίσιμες ώρες για 12χρονη – Έχασε την αδερφή της σε τροχαίο

Το 11χρονο κορίτσι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη μετά το τραγικό δυστύχημα στην Ημαθία που κόστισε τη ζωή της 15χρονης αδερφούλας της

Τ.Τ. 

Στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται βαριά τραυματίας 12χρονο κορίτσι, θύμα τραγικού τροχαίο δυστυχήματος που σημειώθηκε στην Ημαθία, στο οποίο έχασε τη ζωή της η 15χρονη αδερφή της και τραυματίστηκε η μητέρα της.

Ειδικότερα, αυτοκίνητο ΙΧ παρέσυρε την 37χρονη μητέρα και τα δύο κορίτσια στον  κεντρικό δρόμο της Παλαιόχωρας Ημαθίας. Ο οδηγός εγκατέλειψε τα θύματα και αναζητείται από τις αρχές.

Αρχικά, η 12χρονη νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο της Βέροιας, ωστόσο, μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη και το Ιπποκράτειο ώστε να χειρουργηθεί στα πολλαπλά τραύματα που φέρει. Το κοριτσάκι φέρει σοβαρά τραύματα σε κνήμη και θώρακα νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής για το δυστύχημα: «Χθες (21 Οκτωβρίου 2022) και ώρα 22.15 περίπου, στην τοπική κοινότητα Παλαιόχωρας Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα, παρέσυρε 37χρονη ημεδαπή και τις δύο ανήλικες κόρες της ηλικίας 15 και 12 ετών, που κινούταν πεζές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 15χρονης και τον τραυματισμό της 37χρονης και της δεύτερης ανήλικης. Tο όχημα εξετράπη και ακινητοποιήθηκε εκτός οδοστρώματος σε παρακείμενο αγρόκτημα, όπου ο οδηγός του εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και αναζητείται. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πλατέος».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωτοφανής επιλογή παίκτη στον «Εκατομμυριούχο» - Δεν άκουσε το κοινό (VIDEO)
Η ερώτηση για την κίνηση της Αθήνας, το κοινό και η απόφαση του παίκτη που άφησε τον Αρναούτογλου με το στόμα ανοιχτό
Πρωτοφανής επιλογή παίκτη στον «Εκατομμυριούχο» - Δεν άκουσε το κοινό (VIDEO)