Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επίθεση με καυστικό υγρό: Παραδόθηκε η 38χρονη στην Αστυνομία

Παραδόθηκε η 38χρονη γυναίκα που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στο Ηράκλειο Κρήτης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα παραδόθηκε το βράδυ της Τρίτης στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, συνοδεία του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα.

Η γυναίκα, που είχε «εξαφανιστεί» μετά την επίθεση και την αναζητούσαν οι Αρχές, διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «neakriti», η 38χρονη παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές περίπου 36 ώρες μετά τη λήξη του αυτοφώρου και το τέταρτο 24ωρο από την τέλεση της πράξης της ενώ ήδη από τη Δευτέρα το μεσημέρι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η 38χρονη, βρισκόταν σε επαφή από την Κυριακή με τον δικηγόρο της, για να παραδοθεί. Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι φοβόταν να παραδοθεί για αντίποινα ενώ όπως έχει πει σε δηλώσεις της στα μέσα ενημέρωσης έριξε το οξύ γιατί «θόλωσε» μετά από καβγά με τον 36χρονο.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέες κινητοποιήσεις σχεδιάζουν οι αγρότες – Συνεδριάζει η Επιτροπή Μπλόκων
Ευρεία σύσκεψη των Ομοσπονδιών, Αγροτικών, Κτηνοτροφικών, και Μελισσοκομικών Συλλόγων θα πραγματοποιηθεί σήμερα
Νέες κινητοποιήσεις σχεδιάζουν οι αγρότες – Συνεδριάζει η Επιτροπή Μπλόκων
Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη - «Ο καπιταλισμός εάλω!»
Χόρεψε το «σαν απόκληρος γυρίζω» σε στίχους και μουσική του Βασίλη Τσιτσάνη και χειροκροτήθηκε από Έλληνες ομογενείς - Έγινε viral το βίντεο
Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη - «Ο καπιταλισμός εάλω!»