Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άλλαξαν κελί στο Μίχο - Προκλητικός μέσα στη φυλακή

Tο σωφρονιστικό ίδρυμα να μεταφερθεί σε άλλο κελί, το οποίο μοιράζεται με ένα άτομο αυτή τη φορά

Προβλήματα με τη συμπεριφορά του φαίνεται πως δημιούργησε στις φυλακές όπου κρατείται ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό.

Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Μίχος είναι κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών. Μάλιστα, στις πρώτες ημέρες της παραμονής του στις συγκεκριμένες φυλακές δεν έλεγε το παραμικρό στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και πως μιλούσε τηλεφωνικά μόνο με ένα άτομο από το στενό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 53χρονος που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση με το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ήταν με δύο άτομα στο ίδιο κελί, ωστόσο φαίνεται πως ήταν υπερφίαλος και τους έλεγε διαρκώς ότι έχει χρήματα, με αποτέλεσμα να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τη συμβίωση μαζί του.

Τελικά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αποφασίστηκε από το σωφρονιστικό ίδρυμα να μεταφερθεί σε άλλο κελί, το οποίο μοιράζεται με ένα άτομο αυτή τη φορά. Πάντως, δεν φαίνεται πως προκλήθηκε κάποιο επεισόδιο στις φυλακές και η αλλαγή στο κελί του Μίχου έγινε ομαλά, χωρίς άλλα ευτράπελα.

Πηγή: iefimerida

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί