Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΤΖΟΚΕΡ: Έγινε πλούσιος με μόλις 2,5 ευρώ – Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο

Σε πρακτορείο της Κύπρου και πιο συγκεκριμένα της Λεμεσού κατατέθηκε το χρυσό δελτίο

Το τζόκερ τον έκανε πλούσιο αλλά όχι εκατομμυριούχο. Ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης έζησε μια νύχτα που είναι σίγουρο ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ και πλέον κάνει σχέδια απαλλαγμένος από τα οικονομικά άγχη της καθημερινότητας…

Το τζόκερ ανέδειξε ακόμα έναν υπερτυχερό που τα πήρε όλα στην κλήρωση 2513 που έγινε το βράδυ της Τρίτης (01-11-2022). Η πρωτομηνιά ήταν η πιο τυχερή της ζωής του. Η μέρα που αποδείχθηκε πως είχε έμπνευση. Αφού με ένα δελτίο που κόστισε μόλις 2,50 ευρώ, κατάφερε να κερδίσει όλα τα χρήματα που υπήρχαν στην πρώτη κατηγορία. Αυτά ήταν 862.340 ευρώ. Χρήματα που αλλάζουν την καθημερινότητα του ίδιου και της οικογένειάς του.

Το χρυσό δελτίο του τζόκερ κατατέθηκε σε πρακτορείο της Κύπρου και πιο συγκεκριμένα της Λεμεσού. Οι αριθμοί προήλθαν από τυχαία επιλογή. Από τη μηχανή του πρακτορείου. Ένα δεύτερο δελτίο που συμπληρώθηκε και πάλι στην Κύπρο και τη Λεμεσό, έπιασε ένα πεντάρι στη δεύτερη κατηγορία που κερδίζει 40.549 ευρώ. Αυτό το δελτίο κόστισε 7,50 € και δεν ήταν τυχαίας επιλογής.

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Τρίτη 01-11-2022 (αριθμός κλήρωσης 2513), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 4,8,12,24,40 και τζόκερ ο αριθμός 18 .

tyxera_deltia.jpg

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

 

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές
Η αμαξοστοιχία IC54 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) παραμένει σταθμευμένη στον Σ.Σ Λειβαδιάς, λόγω πυρκαγιάς πλησίον των γραμμών
Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές