Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γλυφάδα: Πέθανε παιδί που έπεσε από τον 4ο – «Άνοιξε τη σίτα και έφυγε», λέει η μητέρα

ekab

Τραγικό περιστατικό στη Γλυφάδα – Τις δραματικές στιγμές περιγράφει η μητέρα που έχασε το παιδάκι της

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα  της Τρίτης όταν ένα μωρό 18 μηνών έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στη Γλυφάδα. Η μητέρα μόλις διαπίστωσε ότι το παιδί της είχε πέσει στο κενό αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο Παίδων όπου και κατέληξε. Στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας προσήγαγαν τον πατέρα ηλικίας 34 ετών. Ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα έως ότου συγκεντρωθεί το προανακριτικό υλικό. Η οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει άλλο ένα παιδί, ηλικίας περίπου 4 ετών.

Τι λέει η τραγική μητέρα

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα – που έχασε το μόλις 18 μηνών παιδί της όταν αυτό έπεσε από μπαλκόνι του τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας στη Γλυφάδα – μιλάει στο newsit.gr και περιγράφει τα δραματικά λεπτά που στοίχισαν τη ζωή του αγοριού της.

Σημειώνεται πως το τραγικό περιστατικό έγινε το απόγευμα της Τρίτης σε διαμέρισμα του τέταρτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Σμύρνης στη Γλυφάδα. Εκεί, το μωρό, μόλις 18 μηνών, διέφυγε της προσοχής της μητέρας του και έπεσε στο κενό…

«Πήγα τουαλέτα και άνοιξε τη σίτα, βγήκε στο μπαλκόνι, κοίταξε από κάτω και έφυγε» περιέγραψε κλαίγοντας η άτυχη μητέρα.

«Ήρθε το μεγάλο μου το παιδί και μου το είπε, μου είπε ότι έπεσε. Δεν είχα προλάβει να αντικαταστήσω την καλαμωτή» συνέχισε η τραγική μητέρα.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το παιδί σε Νοσοκομείο Παίδων, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να το βοηθήσουν και διαπίστωσαν το θάνατό του μικρού αγοριού.

Πηγές: Πρώτο Θέμα, newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ