Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κακοκαιρία EVA: Σφυροκοπά ήδη Δυτική Ελλάδα και Ιόνιο - Το 112 ήχησε στην Πελοπόννησο

kakokairia-thessaloniki

Η κακοκαιρία «EVA» είναι εδώ και σφυροκοπά ήδη την Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου ενώ το 112 εκτός από τις συγκεκριμένες περιοχές ήχησε το απόγευμα του Σαββάτου και στην Πελοπόννησο.

Στην έκτακτη ενημέρωση ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου για την κακοκαιρία “Eva” τόνισε πως η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη και επηρεάζει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Από χθες εκδόθηκαν δυο 112 για τους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας και σύσταση για περιορισμό των μετακινήσεων. Σε λίγη ώρα θα σταλεί μήνυμα από το 112 για τους κατοίκους της Αττικής καθώς θα επηρεάσει το Λεκανοπέδιο από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα πλημμυρών. Οι πολίτες να αποφεύγουν να διασχίσουν ποτάμια, λίμνες ή δρόμους που έχουν πλημμυρίσει για κανένα λόγο. Αν χρειαστεί θα σταλούν και άλλα μηνύματα από το 112.

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Τι προβλέπεται σε απόφαση από τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εργασίας
Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Πάμε Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Νόριτς
Ανεβασμένοι είναι οι ρυθμοί στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (29/03), με πληθος αγώνων λίγο πριν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο.
Πάμε Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Νόριτς