Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κυπαρισσία: Δολοφόνησαν 31χρονο και τον έθαψαν στην παραλία

Έρευνες από την αστυνομία για να βρεθούν οι δράστες – Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμάτας για να εξιχνιάσουν υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα έναν υπήκοο Αλβανίας, 31 ετών. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η σορός του 31χρονου βρέθηκε χθες το απόγευμα θαμμένη στην παραλία Καρτελιά της Κυπαρισσίας και έφερε τραύματα κυρίως στο κεφάλι.

 

Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Στην περιοχή όπου βρέθηκε η σορός μετέβη κλιμάκιο αστυνομικών του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας για τη συλλογή στοιχείων, ενώ, όπως προέκυψε από τις μέχρι τώρα έρευνες, το θύμα δεν ήταν μόνιμος κάτοικος της περιοχής.

Παράλληλα με τη συλλογή στοιχείων, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση περιμένουν και το επίσημο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη σορό του αλλοδαπού.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα εντόπισε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας σκύλος, τον οποίο συνηθίζει καθημερινά να βγάζει για βόλτα στην περιοχή ο ιδιοκτήτης του. Ο άνδρας που βρέθηκε μπροστά στο θέαμα ενημέρωσε αμέσως τις Αρχές.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κίνδυνος για Κεντρική Μακεδονία: Φαινόμενα που ίσως οδηγήσουν σε πλημμύρες
Όπως επισημαίνει ο Γιάννης Καλλιάνος, σχεδόν όλα τα μετεωρολογικά μοντέλα εναρμονίζονται με το σενάριο ότι η Θεσσαλία θα βρεθεί στο επίκεντρο της...
Κίνδυνος για Κεντρική Μακεδονία: Φαινόμενα που ίσως οδηγήσουν σε πλημμύρες