Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κανένα στοιχείο σε βάρος του υπόπτου των πτήσεων της Emirates

Με επίσημη ανακοίνωση το αρχηγείο της ΕΛΑΣ τονίζει ότι τίποτα αξιόπονο προέκυψε σε βάρος του 35χρονου Τούρκου

Κανένα στοιχείο δεν έχει προκύψει σε βάρος του 35χρονου Τούρκου, που μένει νόμιμα, με καθεστώς ασύλου, στην Ελλάδα για τον οποίο έγινε καταγγελία στις αμερικανικές αρχές ασφαλείας με βάση την οποία μία πτήση της Emirates προς Ντουμπάι καθηλώθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας χθες και μία δεύτερη που κατευθυνόταν στη Νέα Υόρκη επέστρεψε στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του το αρχηγείο της Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι η καταγγελία σε βάρος του 35χρονου έγινε από πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος και ενώ εκείνος είχε υποβάλει αίτημα για visa στην αμερικανική πρεσβεία, προκειμένου να επισκεφθεί την οικογένειά του, στις ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας, ακολουθεί:

Σε συνέχεια της από 10-11-2022 Ανακοίνωσης, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, κατόπιν ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας των αρμόδιων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ουδέν αξιόποινο προέκυψε σε βάρος ατόμου, για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι επέβαινε σε μία από τις δύο πτήσεις γνωστής εταιρείας και είχε χαρακτηριστεί ως ύποπτο.

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα - Ανοίγει θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη
Η Cegeka επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα με νέο γραφείο στην Αθήνα - Στα άμεσα σχέδια η λειτουργία γραφείου και στη Θεσσαλονίκη
Μεγάλη εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα - Ανοίγει θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη