Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοβάδες έπεσαν σε αίθουσα του Μουσικού σχολείου Μυτιλήνης (VIDEO)

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στο Μουσικό Σχολείο στη Μυτιλήνη, τα οποία φαίνεται ότι ακολουθούν το πολύπαθο σχολείο και στο νέο του κτίριο. Χθες Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, μαθητές και καθηγητές βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη αφού στην αίθουσα μουσικών οργάνων έπεσε ένας τεράστιος σοβάς.

Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και από θαύμα δεν είχαμε κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τη στιγμή που έγινε το περιστατικό μέσα στην αίθουσα βρίσκονταν επτά μαθητές, οι οποίοι τρόμαξαν, όταν άκουσαν τον θόρυβο από την πτώση των σοβάδων.

Το Μουσικό Σχολείο είναι ένα δημόσιο σχολείο που απευθύνεται σε μαθητές που αγαπούν τη μουσική, και εκπαιδευτικούς και γονείς που πιστεύουν στη σημασία και στο ρόλο της μουσικής παιδείας στην εκπαιδευτική διαδικασία. Είναι για όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δωρεάν μουσική παιδεία.

Στο Μουσικό Σχολείο διδάσκονται όλα τα μαθήματα γενικής παιδείας όπως σε ένα Γενικό Γυμνάσιο και Λύκειο. Τα μαθήματα μουσικής παιδείας είναι θεωρητικά μαθήματα ευρωπαϊκής και παραδοσιακής μουσικής, υποχρεωτικά όργανα καθώς και ατομικά όργανα που αποτελούν επιλογή του κάθε μαθητή. Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα stonisi.gr…

sxoleio-sobades.jpg
mousiko-2.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

eurojackpot
Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα

Ήρθε και στην χώρα μας για να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα! Το Eurojackpot με τα τεράστια έπαθλα ξεκίνησε και στην Ελλάδα,...

Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα