Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Kυκλοφοριακή συμφόρηση στην Αθήνα λόγω αγώνων στο πλαίσιο του 39ου Μαραθωνίου

Ανοίγουν σταδιακά οι δρόμοι

Λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα του Σαββάτου , η Τροχαία έδωσε στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Συγγρού, τη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και την Βασιλίσσης Σοφίας.

Κλειστή παραμένει η Βασιλέως Κωνσταντίνου από το ύψος του Χίλτον μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο. Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας, τα προβλήματα επικεντρώνονται περιμετρικά του κέντρου καθώς και στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Από νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο καθώς ήταν σε εξέλιξη οι δύο, διαδοχικοί αγώνες δρόμου των 10 χιλιομέτρων, από τη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας στο Σύνταγμα μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σημειώθηκε στην κάθοδο της Κηφισίας όπου τα αυτοκίνητα παρέμεναν ουσιαστικά ακινητοποιημένα καθώς είχε διακοπεί η κυκλοφορία στο ύψος της Πανόρμου.

Μεγάλες οι δυσκολίες και στην κίνηση των Μέσων Μεταφοράς καθώς όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, η αναμονή για το τρόλεϊ (γραμμή 19 Β )  στις 18.00 το απόγευμα ήταν στα 52 λεπτά!

Δείτε βίντεο από την Κηφισίας στην διασταύρωση με Κατεχάκη

Με πληροφορίες από Protothema.gr

Πηγή φωτ. : protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες
H κάλυψη της απόστασης των εισοδημάτων των Ελλήνων πολιτών από τα αντίστοιχα της Ε.Ε., που γιγαντώθηκε στην περίοδο των μνημονίων, δεν θα είναι...
Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες
Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε
Σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του αλκοόλ από τον οργανισμό παίζουν πολλά χαρακτηριστικά
Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε