Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στην Ιτέα: Εξωσχολικός μαχαίρωσε 2 μαθητές σε σχολική γιορτή (VIDEO)

Τα παιδιά έκαναν πάρτι για να μαζέψουν χρήματα για την πενθήμερη

Σε σοκ είναι οι γονείς αλλά και οι μαθητές Λυκείου στην Ιτέα, μετά το άγριο περιστατικό που σημειώθηκε σε πάρτι που έκαναν τα παιδιά για να μαζέψουν χρήματα για την πενθήμερη.

Ο άγριος καυγάς σε πάρτι παραλιακού κέντρου διασκέδασης ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου, για ανεξήγητο λόγο, μεταξύ μαθητών της Γ’ Λυκείου και ενός εξωσχολικού προσκεκλημένου. Τα παιδιά είχαν διοργανώσει αυτό το πάρτι προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για την πενθήμερη εκδρομή τους.

Κάποια στιγμή ένας «εξωσχολικός» φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να χτύπησε δύο παιδιά στο πόδι, με το ένα μάλιστα πιο σοβαρά. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Άμφισσας. Οι μαθητές ισχυρίζονται ότι το παιδί που έβγαλε το μαχαίρι δεν είναι από το σχολείο τους.

Το Λιμεναρχείο της Ιτέας διεξάγει έρευνες για να βρει ποιό είναι αυτό το άτομο που μπήκε στην χοροεσπερίδα και προκάλεσε αυτό το περιστατικό.

Πηγή: megatv.com

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 5 λέξεις «κλειδιά» για τη Θεσσαλονίκη του αύριο – Ποια τα ατού, ποια τα «αγκάθια»
Ημερίδα της Marketing Greece με κεντρικό μήνυμα «Από το Χθες στο Αύριο. Μαζί διαμορφώνουμε το τουριστικό προϊόν της Θεσσαλονίκης»
Οι 5 λέξεις «κλειδιά» για τη Θεσσαλονίκη του αύριο – Ποια τα ατού, ποια τα «αγκάθια»
Νατσιός: Η κοινωνία υπέστη εξαθλίωση - Βλέπουμε τις συνέπειες μέρα με τη μέρα
Ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιος κατηγόρησε τον Κώστα Καραμανλή για συγκάλυψη των ευθυνών για το δυστύχημα των Τεμπών
Νατσιός: Η κοινωνία υπέστη εξαθλίωση - Βλέπουμε τις συνέπειες μέρα με τη μέρα