Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Μπούκαραν» σε σπίτι να κλέψουν ρούχα και… φαγητό (VIDEO)

Τους αδειάσαν το ψυγείο & τα ρούχα από τις ντουλάπες

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Κυριάκος Αγγελάκης περιγράφει στην κάμερα του LIVE NEWS πώς διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του και άφησαν τον γιο του χωρίς ρούχα.

«Πήραν από εδώ 4 μπουφάν, από το κρεβάτι πέντε παντελόνια, η σύζυγος είχε εδώ πάνω 10 μπλουζάκια, τα πήραν».

Την περασμένη Τρίτη στον Δρυμό Θεσσαλονίκης το σπίτι του κ. Κυριάκου μπήκε στο στόχαστρο δραστών στις 21.00 το βράδυ και ενώ ήταν μέσα σε αυτό εκείνος και η οικογένειά του.

«Μπήκε στο δωμάτιο ο γιος ο μεγάλος, πόρτες ανοιχτές, συρτάρια ανοιχτά, όλα τραβηγμένα, τι συνέβη;»

Οι δράστες βρήκαν μία πόρτα σε ανάκληση που ήταν το δωμάτιο ενός από τους δύο γιους του. Κανείς δεν άκουσε το παραμικρό. Οι δράστες πιθανότατα να άκουσαν θόρυβο και από τη βιασύνη τους, πήραν τα ρούχα που βρήκαν μέσα στο δωμάτιο και έγιναν καπνός.

«Για καλή του τύχη δεν είχε το λάπτοπ και τα εργαλεία του εκεί μέσα, δεν πήραν τηλεόραση, δεν πήραν εκτυπωτή, πήραν τα μπουφάν του παιδιού, τα παντελόνια πέντε τζιν και 10-12 μπλουζάκια».

Από εκείνο το βράδυ, η οικογένεια πήρε και τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, καθώς η περιοχή έχει μπει στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα.

«Έχω αγοράσει πλέον προβολείς, έχω αγοράσει κάμερες, ένα κόστος που θα μπορούσα να βάλω το πετρέλαιο του χειμώνα’.

Του άδειασαν το… ψυγείο

Σε άλλο σπίτι πάλι στον Δρυμό Θεσσαλονίκης, θρασύτατοι διαρρήκτες μπήκαν πριν από τρεις εβδομάδες με τους ιδιοκτήτες να κοιμούνται στο υπνοδωμάτιο και… ξάφρισαν το ψυγείο τους.

«Ανοίξανε το ψυγείο, πήρανε τα λουκάνικα, είχα οκτώ λουκάνικα, πήραν τα τέσσερα, τα τέσσερα τα αφήσανε. Είχα δύο τάπερ με φέτα, το ένα το πήρανε, το άλλο το αφήσανε. Πήρανε για να κάνουν σάντουιτς, τα ψωμάκια τα στρόγγυλα τα πιτόγυρα που κάνουν, πήρανε και από αυτά τα μισά, βάλανε τα κασέρια, βάλανε και τα λουκάνικα, τα τυριά, τι βάλανε και τα χαρτιά ήταν πεταμένα έξω, απ’ τα κασέρια».

Όπως φαίνεται, οι διαρρήκτες αφού πήραν μερικά χρήματα και χρυσαφικά, έκαναν γλέντι στη κουζίνα στρώνοντας τραπέζι.

«Πρέπει να το κάνανε το σάντουιτς και να φύγανε έξω να το φάγανε δηλαδή πήρανε αυτά για να φάνε μάλλον, γιατί πήρανε και δυο μπανάνες, τρεις. Ήταν μισοφαγωμένη, μια μπανάνα πεταμένη, μια φασολάδα είχε στο ψυγείο, σε κατσαρόλα, την βγάλανε έξω στο τραπέζι, την είδα».

Οι κάτοικοι του Δρυμού είναι ανάστατοι και σκέφτονται μέχρι και να φυλάνε την περιοχή με βάρδιες.

Πηγή: megatv

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

eurojackpot
Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα

Ήρθε και στην χώρα μας για να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα! Το Eurojackpot με τα τεράστια έπαθλα ξεκίνησε και στην Ελλάδα,...

Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα