Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διαρρήκτες ψάχνουν ποιο διαμέρισμα να «χτυπήσουν» - Τα 2 πράγματα που κοιτάζουν

Τους κατέγραψε κάμερα ασφαλείας πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο – Ενημερώθηκαν αστυνομία και εισαγγελέας

Βίντεο ντοκουμέντο από επίδοξους διαρρήκτες που προσπαθούν να εντοπίσουν τα ευάλωτα διαμερίσματα μίας πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο εξασφάλισε και δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

Το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας δείχνει δύο άτομα να ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες της πολυκατοικίας τα ξημερώματα της Παρασκευής, προκειμένου να εντοπίσουν σε ποια διαμερίσματα υπάρχουν ένοικοι για να προχωρήσουν σε διάρρηξη. Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι διαρρήκτες κοιτάζουν δύο πράγματα, την κλειδαριά του κάθε διαμερίσματος και το όνομα που υπάρχει στο κουδούνι. 

Μετά από αυτό το περιστατικό οι ένοικοι της πολυκατοικίας τύπωσαν σε αφίσες τα πρόσωπα των δύο ανδρών και τα τοιχοκόλλησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας. Ωστόσο τα ξημερώματα του Σαββάτου οι αφίσες είχαν γίνει… καπνός. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το αστυνομικό τμήμα του Παλαιού Φαλήρου, αλλά και ο εισαγγελέας.

Δείτε το video:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Μασούτης υποστηρικτής της ταινίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το bullying
Πρόκειται για μία ταινία μικρού μήκους από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που αφορά μια 16χρονη μαθήτρια η οποία βιώνει bullying
Η Μασούτης υποστηρικτής της ταινίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το bullying