Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Σοβαρή αλλαγή του καιρού – Ο χάρτης με τις βροχές

Η πρόγνωση του καιρού από το Σάκη Αρναούτογλου

Συννεφιασμένος αναμένεται ο καιρός αύριο Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της χώρα μας, με τοπικές βροχές που ίσως δυναμώσουν κατά τις βραδινές ώρες σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

Ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο μάλιστα για πιθανότητα καταιγίδων στα δυτικά, βορειοδυτικά τμήματα της χώρας, κυρίως προς το βράδυ.

Στη Θεσσαλονίκη διατηρείται το μουντό σκηνικό με πιθανότητα ομίχλης. Αυξημένη συννεφιά από το βράδυ και μετά χωρίς ιδιαίτερα φαινόμενα, με 18 βαθμούς Κελσίου και αυξημένη υγρασία.

Σε ότι αφορά την Αττική, υπάρχει πιθανότητα στα νοτιότερα τμήματα του νομού για μικρής διάρκειας βροχές νωρίς το πρωί, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας προβλέπεται αρκετή ηλιοφάνεια με τοπικές συννεφιές στα δυτικά-βορειοδυτικά του νομού με θερμοκρασία στους 11 με 20 βαθμούς Κελσίου σε όλο το λεκανοπέδιο.

Ο καιρός φαίνεται να αλλάζει από την Πέμπτη και έπειτα με βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας, ιδιαίτερα στη δυτική Ελλάδα, αλλά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Την Παρασκευή ανοίγει ο καιρός σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο και περιοχές της δυτικής Ελλάδας.

Το Σάββατο θα έχουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια τις πρωινές κυρίως ώρες, ωστόσο προς το απόγευμα - βραδάκι θα ξεκινήσουν κάποιες μπόρες στα βορειοδυτικά και στο ανατολικό Αιγαίο. 

Από το βράδυ και κατά τη διάρκεια της Κυριακής η μεταβολή του καιρού θα είναι πιο σοβαρή με περισσότερες βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας και ισχυρούς νοτιάδες

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης για ευρωψηφοδέλτιο: «Ήθελαν ένα μικρό ΣΥΡΙΖΑ, δεν το επιτρέψατε» (Δείτε live)
«Τσίπρα γερά να φύγει η δεξιά» φώναξαν στον πρώην πρόεδρο όταν έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης
Κασσελάκης για ευρωψηφοδέλτιο: «Ήθελαν ένα μικρό ΣΥΡΙΖΑ, δεν το επιτρέψατε» (Δείτε live)