Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κοζάνη: Εργαζόμενη έσωσε αστυνομικό – Παραλίγο να πνιγεί με φαγητό

Με την πρώτη μπουκιά έφραξε η αναπνευστική του οδός και έπεσε στο έδαφος προσπαθώντας να πάρει ανάσα

Στην άμεση επέμβαση μιας εργαζόμενης στο κατάστημα εστίασης στην Κοζάνη από το οποίο αγόρασε ένα σάντουιτς, χρωστάει τη ζωή του ένας αστυνομικός ο οποίος στραβοκατάπιε και σωριάστηκε στο δάπεδο χωρίς να μπορεί να αναπνεύσει, αλλά και χωρίς να είναι σε θέση να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα όταν, με την πρώτη κιόλας μπουκιά, φαίνεται να έφραξε η αναπνευστική οδός του αστυνομικού που έπεσε στο έδαφος προσπαθώντας να πάρει ανάσα, μπροστά στα μάτια πελατών και εργαζομένων που παρακολούθησαν έντρομοι την σκηνή.

Ωστόσο, στάθηκε τυχερός καθώς μια υπάλληλος του καταστήματος που κατάλαβε τι συνέβη, έτρεξε ψύχραιμα κοντά του και πίεσε το διάφραγμα, καταφέρνοντας να αποβάλει την παρά λίγο μοιραία μπουκιά. Η αναπνοή του αστυνομικού αποκαταστάθηκε χάρη στις πρώτες βοήθειες εργαζόμενης, ωστόσο διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»
«Θα ήθελα να αναδειχθεί το θέμα των κλιματικών προσφύγων», σημείωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Η Αφρίν στον Καιρό της Πλημμύρας», που προβάλλεται από...
«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»
Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου
Έγιναν 966 έλεγχοι σε λαϊκές αγορές σε Ξηροκρήνη, Κανάρη, Κλεάνθους, Σόλωνος και Βούλγαρη, όπως επίσης σε Νέα Παραλία και ιστορικό κέντρο
Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου