Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καταγγελίες για κακοποίηση και σε κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων με ειδικές ανάγκες

Οι καταγγελίες έγιναν στις αρχές του καλοκαιριού και μιλούν για κακοποίηση, κακομεταχείριση και εγκατάλειψη των παιδιών από τους εργαζόμενους της δομής

Στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκεται ένα κέντρο φιλοξενίας ανήλικων με ειδικές ανάγκες, μετά από καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί από τους εργαζόμενους της δομής.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι οι καταγγελίες για το κέντρο φιλοξενίας παιδιών με ειδικές ανάγκες έχουν γίνει στη Γενική Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αθηνών.

Οι καταγγελίες έγιναν στις αρχές του καλοκαιριού και μιλούν για κακοποίησηκακομεταχείριση και εγκατάλειψη των παιδιών από τους εργαζόμενους της δομής και οι Αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει τη σχετική έρευνα.

Οι καταθέσεις για κακοποίηση έχουν γίνει από τους γονείς των παιδιών και πιθανότατα από έναν υπάλληλο του κέντρου φιλοξενίας ενώ οι Αρχές έχουν και άλλα στοιχεία στα χέρια τους, όπως φωτογραφίες.

«Το συγκεκριμένο κέντρο δέχεται καθημερινά περίπου 70 παιδιά» τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για το κέντρο φιλοξενίας ανήλικων με ειδικές ανάγκες.

Πηγή: newsit

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ