Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανακοίνωση Υπουργείων Εσωτερικών και Παιδείας για το νεκρό μαθητή στις Σέρρες

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διερευνηθούν τα αίτια της τραγικής απώλειας και να αποδοθούν ευθύνες»

Ανακοίνωση εξέδωσαν πριν από λίγο Υπουργείο Εσωτερικών και Υπουργείο Παιδείας, με αφορμή το τραγικό περιστατικό στις Σέρρες, όπου μαθητής δημοτικού έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη λέβητα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η τραγική απώλεια του μικρού μαθητή στις Σέρρες μας έχει συγκλονίσει. Η σκέψη μας είναι στους γονείς και την οικογένειά του, καθώς και στις οικογένειες των παιδιών που τραυματίστηκαν. Είμαστε σε επικοινωνία με τον αρμόδιο για τη λειτουργία του σχολείου Δήμο για να διερευνηθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διερευνηθούν τα αίτια της τραγικής απώλειας και να αποδοθούν ευθύνες».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη στο λεβητοστάσιο έγινε την ώρα του διαλείμματος, με συνέπεια κομμάτια τοίχου και μια μεταλλική πόρτα να εκσφενδονιστούν σε απόσταση τριάντα μέτρων, να πέσουν πάνω στα παιδιά και να τα τραυματίσουν. 

Το παιδί που έχασε τη ζωή του, είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία - ήταν μαθητής της 6ης δημοτικού, ενώ στα άλλα δυο  παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και βρίσκονται εκτός κινδύνου - είναι μαθητές της 1ης και της 4ης δημοτικού.

Πηγή φωτογραφίας aveserres.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ