Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άρης Πορτοσάλτε για πυροβολισμό 16χρονου: «Τη ΔΙΑΣ τι την θέλουμε, να πίνει φραπέ;»

Πώς σχολίασε το τραγικό περιστατικό με τον 16χρονο στη Θεσσαλονίκη ο Άρης Πορτοσάλτε

Ο Αρης Πορτοσάλτε σχολίασε την υπόθεση του πυροβολισμού στο κεφάλι ενός 16χρονου από αστυνομικό. Το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/12) έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, με επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, καθώς και πολιτική αντιπαράθεση.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ σημείωσε ότι μοναδικό ρόλο παίζει η παραβατική συμπεριφορά και όχι το γεγονός πως δεν πληρώθηκε η βενζίνη. «Το πώς εξελίχθηκε επιχειρησιακά θα τα βρουν. Λένε ότι πήγε να εμβολίσει ο πιτσιρικάς. Δεν τα ξέρω. Θα τα βρουν υπηρεσιακά αν ανταποκρίθηκε σωστά ή λανθασμένα ο αστυνομικός. Όμως προηγουμένως έχουμε μια παραβατική συμπεριφορά, την οποία δεν θα τη βγάζουμε με το αντίτιμο της παραβάσεως. Με συγχωρείτε…»

«Με αυτή τη λογική, τη ΔΙΑΣ, τι τη θέλουμε; Να κάθεται να πίνει φραπέ; Αν θέλουμε να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τη δουλειά της. Ξεκινούν να κάνουν μία καταδίωξη, υπήρχε μια παραβατική συμπεριφορά, πήγε κάποιος να κάνει μια ληστεία… Μέχρι 30 ευρώ είναι καλά η ληστεία;» ανέφερε ο Πορτοσάλτε.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με νέες θεματικές ο 15ος Διαγωνισμός NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας
Aνάδειξη και επιβράβευση πρωτότυπων ιδεών, ερευνητικών αποτελεσμάτων, επιχειρηματικών σχεδίων και εταιρειών, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη καινοτόμων...
Με νέες θεματικές ο 15ος Διαγωνισμός NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας